Rate this post
 • Als je haar maar goed zit
  Rate this post

  Een mooie, volle bos haar: dat wil jij toch ook? Het kan met hairweaves bij Mooi Haar Verlenging. Eigenares Deborah van der Meer laat je stralen met een geweldige bos lang haar!

  Deborah maakt in haar salon alleen gebruik van 100% natuurlijk haar. ‘Ik hou zelf van ‘natuurlijk’, en wil voor mijn klanten ook alleen het meest natuurlijke resultaat. Hairweaves van 100% natuurlijk haar zijn, mits ze op de juiste wijze worden ingezet, niet schadelijk voor je eigen haar, in tegenstelling tot synthetisch haar. Synthetisch haar gaat klitten, en je kunt het niet föhnen of verven. Ook gaat dit op lange termijn ten koste van je eigen haar. Ik zet het natuurlijke haar in door middel van een hairweave-techniek. Met deze methode worden kleine, dunne vlechtjes tussen het eigen haar op de hoofdhuid gevlochten, en daar wordt het nieuwe haar met naald en draad aan vastgeweven. Door deze flinterdunne bevestigingsmethode voelt het mooi plat en natuurlijk aan. Er komen geen chemische middelen aan te pas, dus het is absoluut veilig en niet schadelijk voor het eigen haar. Dit maakt het een perfecte uitkomst voor Europees haar. Heb je verschillende kleuren in je haar? Geen probleem: we passen de kleur aan naar de kleur van je eigen haar.’

  Afspraak maken
  Neem contact op met Deborah om een vrijblijvende afspraak te maken. Dan kan zij je huidige kapsel beoordelen en kunnen jullie jouw wensen en de mogelijkheden bespreken. Het kan zijn dat je dan ook gelijk geholpen kunt worden met weaves die Deborah op voorraad heeft; anders kan zij de gewenste weaves bestellen, zodat die bij een volgende afspraak geplaatst kunnen worden.

  Op de Facebookpagina van Mooi Haar Verlenging en op Instagram plaatst Deborah geregeld ‘voor’- en ‘na’-foto’s van klanten die bij haar hun haar hebben laten verlengen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply