Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
3.3/4 - (10 stemmen)
 • Als je huisarts het ook niet meer weet…
  3.3/4 - (10 stemmen)

  Ik ben zelf erg ziek geweest. Het begon met pijn op de borst. Ik kreeg moeilijk lucht, voelde mij niet goed. Moe en futloos, keelpijn. Ik bleek een longziekte te hebben. Wat nu? ‘Stoppen met roken.’ Maar ik rookte al lange tijd niet meer. Tja, helaas te laat gestopt. En heeft het ermee te maken, dat ik jarenlang als lasser roestvrij staal heb gelast? Ja, dit kon ook een oorzaak zijn. Ik heb lang op internet gezocht: wat heb ik nu eigenlijk? Wat kan ik doen?

  Van een vriend kreeg ik een heel goede tip: zoek eens naar ‘colloïdaal zilver’. Colloïdaal zilver hielp binnen een zeer korte tijd tegen de maandenlange keelpijn. Gorgelen, gespoeld en gedronken. Een wonder! Langzaam ging ik me beter voelen.
  Door verder te zoeken op het internet, vond ik steeds weer nieuwe en nog meer natuurlijke producten; middelen die al sinds lange tijd bekend stonden voor hun geneeskrachten, maar niet meer bekend zijn in de algemene geneeskunde. De oudere generatie kent vele van deze middelen nog, maar de jongeren minder, of zelfs helemaal niet.

  Heilpraktiker
  Inmiddels ben ik werkzaam als Heilpraktiker met een eigen praktijk. Als Heilpraktiker ben ik verantwoordelijk voor de biologische en natuurlijke geneeswijzen. Voor velen is niet bekend wat een Heilpraktiker is. Deze titel wordt verleend na het behalen van de officiële opleiding, die alleen gevolgen kan worden in Duitsland. Het is een vergelijkbare opleiding als die van basisarts in Nederland. Alleen artsen en Heilpraktikers mogen een diagnose stellen en patiënten behandelen. In Duitsland werken huisartsen en Heilpraktikers samen – naast elkaar – met duidelijke wettelijke richtlijnen.
  In 2013 ben ik samen met mijn vrouw begonnen crèmes en zalven te ontwikkelen, en in 2014 heeft mijn vrouw de Firma ProNatu (www.pronatu.eu) opgericht. Dit is een webshop waar de meeste van deze producten verkrijgbaar zijn.

  Zware metalen
  Mijn ervaring is, dat veel mensen met verschillende aandoeningen en chronische ziekten zó overbelast zijn met zware metalen, dat het lichaam dit alleen niet meer aankan om deze zelfstandig uit te voeren. Dus de belangrijkste stap is: laat je testen op belasting met zware metalen! Vrijwel iedereen komt dagelijks in aanraking met zware metalen, zonder het zelf te weten. De bekendste giftige zware metalen zijn kwik, lood, cadmium, barium en thallium. Een metaalvergiftiging kan leiden tot allerlei ziektes en kwalen.

  Behandeling
  Na een onderzoek aan welke zware metalen jij blootgesteld bent, ga ik samen met jou een protocol opstellen rond de manier waarop je eenvoudig en natuurlijk jezelf kunt ontgiften met behulp van een aantal gezonde voedingsstoffen en middelen die specifieke ontgiftende eigenschappen hebben, zoals een bijzondere soort van zoetwateralgen, kruidenextracten en homeopatische middelen.

  Voor een bezoek aan een Heilpraktiker is geen verwijzing van een huisarts nodig.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply