Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Als het voor jou maar bevalt
  Rate this post

  In Nederland worden per dag gemiddeld 280 baby’s geboren. Ondanks dit ruime aantal is iedere geboorte een unieke en indrukwekkende gebeurtenis. Het is dan ook belangrijk dat je vóór, tijdens én na de bevalling in goede handen bent.

  Bij onze praktijk maakt het niet uit wanneer en hoe je bevalt. Als het voor jou maar bevalt! Vierentwintig uur per dag en zeven dagen in de week zijn wij bereikbaar voor jou. Er zijn vele mogelijkheden om te bevallen. Tijdens je zwangerschap lees je hier vast van alles over en van onze verloskundigen krijg je informatie. Dat kan bij een regulier consult, maar je kunt bij ons ook terecht voor Centering Pregnancy. Met een groep zwangeren die allemaal ongeveer even ver zijn in de zwangerschap, bespreek je in tien bijeenkomsten verschillende thema’s die betrekking hebben op de zwangerschap, de bevalling, je kindje en op jou. Daardoor hoor je veel van elkaar en ontvang je informatie. Met regelmaat zien we dat groepen na de bevalling met elkaar blijven afspreken.

  Gezellig naar het MaMMacafé
  Soms is het eerste moeder-kinduitstapje ons MaMMacafé. Elke woensdag kun je bij ons tussen 9.30 uur en 10.30 uur je kindje komen wegen en vragen stellen over borstvoeding aan onze lactatiekundige Melinda. Onze counsellor Antoinette is aanwezig om al je vragen over je emoties en struikelblokken rondom de bevalling te beantwoorden. Geregeld is er een (kinder)fysiotherapeut die je tips kan geven. En dat alles onder het genot van een kop thee, moeders en hun baby’s!

  Mindfulness en ademhaling
  Als enige verloskundigenpraktijk geven wij een ­zwangerschapscursus MINDFUL ZWANGER & BEVALLEN. Deze cursus is voor en door ons ontwikkeld. De rode draad van de cursus is mindfulness en je ademhaling. In zeven bijeenkomsten leer je hoe je goed en evenwichtig kunt ademhalen. Daar heb je plezier van tijdens de zwangerschap, je bevalling en je verdere leven. Daarnaast passen we mindfulness- en ontspanningsoefeningen toe. Een cursusboek en de Bewust Belevings Box bieden je ­allerlei onderwerpen waarin je je kunt verdiepen. De cursus wordt vaak (deels) vergoed door je ziektenkosten verzekeraar. Iedere zwangere is welkom vanaf 16 weken om deze unieke cursus bij ons te volgen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply