Rate this post
 • Wat als je kind niet lekker in z’n vel zit?
  Rate this post

  Herken je onder andere deze signalen bij je kind: driftbuien, boosheid, niet kunnen stilzitten, slaapproblemen, concentratieproblemen, angsten, buikpijn, moeilijk lezen, verlegenheid, moeilijk aansluiting vinden bij andere kinderen?

  B.S.M.- de Jong® Therapie is een therapie voor kinderen met leer-, gedrag- en/of ontwikkelingsproblemen. . ‘BSM’ staat voor ‘Brain Stimulating Method’, oftewel voor ‘Brein Stimulerende Methode’. Het is een unieke methode om het zenuwstelsel mee te stimuleren. Bij B.S.M. wordt gezocht naar de lichamelijke oorzaak. Door het uitvoeren van lichamelijke oefeningen worden de zenuw­cellen geactiveerd of juist geremd en wordt het lichaam van het kind sterker, waardoor het kind letterlijk lekker in z’n vel komt te zitten! Het kind is beter in staat om te functioneren in de huidige maatschappij. De stimulering die nodig is, is bij ieder kind ­anders en daarom maakt de B.S.M. – de Jong® therapeut een op het kind toegespitst ­programma. De therapie kan ingezet worden bij kinderen (en jongvolwassenen) met ont­wikkelings-, leer-, en gedragsproblemen, maar ook bij angstig zijn, slecht slapen, gepest worden, veel huilen, vaak vallen en buikpijn zonder aanwijsbare oorzaak.

  Herken je deze signalen of één daarvan, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

  Marga Hennekes-van Iterson is B.S.M.- de Jong therapeut en werkt ambulant in de omgeving van Teylingen, de Bollenstreek en Leiden

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply