Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Als je de natuur koppelt aan wetenschap…

  Wil jij ook een gezonde, mooie huid? Gebruik dan biologische, huididentieke producten van de allerhoogste, zuiverste kwaliteit! En dat zijn de producten van het merk Rosel Heim nature+science

  Voor de samenstelling van de producten is wetenschappelijke, medische en biochemische kennis gecombineerd met inzichten uit de natuurlijke geneeswijzen van de familie Rosel Heim. De grondstoffen en werkzame bestanddelen van de producten van Rosel Heim komen overeen met huideigen stoffen. Omdat de crèmes geen schadelijke stoffen bevatten, worden ze door de huid probleemloos geaccepteerd en uitstekend verdragen. En de werking is zeer effectief! Als conserveringsmiddel worden alternatieve methoden gebruikt, bijvoorbeeld sterkere verhitting bij de productie of bacterieremmende reukstoffen. Vanzelfsprekend zijn de crèmes en lotions niet op dieren getest.

  Intensieve begeleiding
  Het team van Huidverzorging Henny Heuff staat garant voor een intensieve begeleiding. In het instituut kun je rekenen op behandelingen door schoonheidsspecialisten die veel van je huid begrijpen. Zij zullen je geen onzin verkopen, maar uitleggen wat voor jouw huid belangrijk is, zoals reinigen, verzorgen en beschermen.

  Reinigen
  Bij het reinigen is het vooral belangrijk om het zó weinig te doen, dat je huid haar eigen beschermlaag in stand houdt. Alleen ‘s avonds reinigen met de melkzuuremulsie en geen lotions of tonics gebruiken doet al wonderen.

  Verzorgen
  De huid heeft, als ons grootste orgaan, behoefte aan voedingsstoffen. De jonge, gezonde huid krijgt deze via het bloed voldoende aangeleverd in de basaalcellenlaag, de zogenaamde ‘kelder’ van de opperhuid. Dit proces kan vertraging oplopen door onder andere stress, roken, geneesmiddelen, alcohol en veroudering. Dan kunnen de voedingsstoffen van buitenaf aangevuld worden met een crème of vloeibare emulsie. Deze dient dan precies te lijken op datgene wat in de natuur door het bloed wordt aangevoerd en onder in de huid, dus in de ‘kelder’, werkzaam kan zijn. Qua werking kan deze emulsie de hele dag gebruikt worden. In de praktijk is het handig om, nadat de make-up eerst verwijderd is, deze emulsie ‘s avonds zo’n 10 minuten voor het slapen gaan aan te brengen. De crème kan dan in de huid trekken in plaats van in het kussen gesmeerd.   De niet meer zo piepjonge huid kan deze emulsie ook   ‘s morgens extra goed gebruiken onder de dagbescherming.

  Beschermen
  Je kunt je huid iedere morgen beschermen met een dagverzorging die samen met hoogmoleculair hyaluronzuur voor bijna 100% overeenkomt met jouw natuurlijke huidbescherming.

  Kijk op de site www.hennyheuff.nl om schoonheids-specialisten te vinden die ook met Rosel Heim werken!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Nathalie Goossens op maart 11, 2018, 8:01 am

  Beste keus ooit, om met deze fantastische producten te gaan werken!

  Beantwoorden →