Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Als je oude leven niet meer past…

  Ik mag ze dagelijks begeleiden binnen mijn praktijk: prachtige vrouwen die merken dat hun leven niet meer past. Vrouwen die een leven willen creëren dat past bij hun diepste wensen en verlangens en bij wie ze willen zijn.

  Voel jij diep van binnen ook dat je voor meer geboren bent dan voor het leven wat je nu leeft? Ben je klaar met de compromissen en middelmatigheid en wil je je doelen en dromen helder krijgen en waarmaken? Ben jij die van binnen zo krachtige vrouw die het vanaf nu anders wil?

  Wil jij die ontspannen, genietende vrouw zijn die elke dag voelt dat ze volop leeft, voor wie haar verleden geen last meer is maar juist een stevige bodem, die elke avond dankbaar en ­voldaan in slaap valt en elke morgen vol energie, vertrouwen en levenslust wakker wordt? Die prachtvrouw voor wie alle puzzelstukjes in een paar weken op hun plek vallen en die bewust haar leven gaat vormgeven?

  Als sister, als coach met 17 jaar ervaring,  als expert in veerkracht, energieherstel, leefstijl, zelfliefde, de wet van aantrekkingskracht en het creëren van je droomleven, en als professional en ervaringsdeskundige help ik je, zodat ook jij weer sterker, gevoeliger, wijzer en doelgerichter in je leven komt te staan. In een powertraject van 5 individuele of 6 groeps­sessies help ik je naar de start van jouw nieuwe leven.  Een leven op jouw voorwaarden!

  – Jenny

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply