fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Als het snel te veel is…

  Vermoeidheid, snel geprikkeld zijn, ­minder draagkracht hebben, concentratieverlies, slecht slapen. Dit ervaart iemand die zich letterlijk opgebrand voelt. Het leven van alledag kan dan een hele opgave zijn. Heb je wel eens aan acupunctuur gedacht voor de behandeling van deze klachten?

  In het geval van een burn-out is het zenuwstelsel langere tijd ontregeld. De balans tussen actie en herstel is zoek. Door middel van ­acupunctuur kan ik je zenuwstelsel ­kalmeren. Hierdoor ga je beter slapen, waardoor je fitter bent overdag. Tegelijkertijd stimuleren de behandelingen jouw lichaam om energie op te bouwen en vast te houden. Hierdoor komt er meer energie vrij voor herstel. De ‘batterij’ laadt langzaam weer op. Na verloop van tijd zul je ­ervaren dat je meer aan kunt en minder tijd nodig hebt om te herstellen van ­inspanningen. Ook de psychische klachten, zoals het ­concentratieverlies en de prikkelbaarheid, ­zullen verbeteren.
  Tijdens een eerste consult zal ik een diagnose stellen door je pols te voelen en je tong te bekijken. Deze weerspiegelen de energetische toestand van jouw lichaam. De behandeling zelf bestaat uit het plaatsen van zeer dunne, steriele acupunctuurnaalden op specifieke punten op je lichaam. Met de naalden in blijf je­ ­vervolgens enige tijd rustig liggen. Een behandeling wordt over het algemeen als heel ontspannend ervaren.
  Herken je je in bovenstaande klachten en spreekt acupunctuur je aan, aarzel dan niet om een afspraak te maken. Ook voor volwassenen en kinderen die hooggevoelig zijn en daardoor snel overprikkeld raken, kan acupunctuur een goede ondersteuning zijn. Je bent van harte welkom in mijn praktijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply