Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Als stoelgangklachten je leven beheersen
  Rate this post

  Vrij gênante lichamelijke aandoeningen waar we het niet snel over hebben, zijn buik- en/of stoelgangklachten. Dit zijn aandoeningen die je leven compleet kunnen beheersen.

  Het kan zijn dat je heel vaak naar de wc moet om te ontlasten. Als je dan niet snel genoeg bij een wc bent, krijg je een ongelukje. Dat wil je niet, dus je gaat niet te ver van huis of te vaak van huis, of je plant je dagen en weken zó in, dat je zekerheid hebt om ongelukjes te voorkomen. Deze klacht bepaalt heel je leven. Zo ontstaan lichamelijke aandoeningen en ziektes voor 70% in de darm. Van alle mogelijke huis-, tuin- en keukenmiddelen, (natuur)geneeskundige oplossingen, (natuur)geneesmiddelen en voedingspatroonveranderingen is de efficiëntste manier om je leven weer zelf in de hand te krijgen het nemen van de eeuwenoude behandeling: darmspoelingen, oftewel colonhydrotherapie. We combineren deze therapie met voor jou het juiste op maat gemaakte leefpatroon.
  Colonhydrotherapie is een natuurgeneeskundige behandeling die zorgt voor het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Warm gefilterd water stroomt met een bijna niet-waarneembare druk het lichaam in. Op het moment dat je aandrang voelt, zet de therapeut het apparaat op ‘legen’ en verlaat het water het lichaam met de aangekoekte oude ontlastingsresten. Het voordeel is dat je in vrij korte tijd van buik- en/of stoelgangklachten en vele andere aandoeningen af bent. Herkenbaar? Neem dan vrijblijvend contact op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply