Rate this post
 • ‘Alsof ik in een warm bad stapte’
  Rate this post

  Mijn verhaal begint in de zomer van 2021. Ik voelde me niet happy, kon niet doen wat ik het allerliefste wilde en als ik al sprak over mijn gevoel, schoot ik vol met emoties. Mijn zus vertelde over een vriendin van haar en ze zei tegen mij: ‘Patries, zoek contact met Fonny en probeer het gewoon!’ Ik heb de knop omgezet, we zijn nu vele maanden later en ik mag zeggen: ‘Ik heb er geen moment spijt van gehad.’

  Mijn eerste kennismaking met Fonny was alsof ik in een warm bad stapte. Ze stelde me gerust en ging echt samen met mij kijken hoe ik mijn doelen kon bereiken. Ik werk in het speciaal onderwijs, dus het was belangrijk dat ik, ondanks dat ik mijn patronen ging veranderen, wel vol energie zou blijven. Ik kan elke dag nog steeds vol power voor de klas staan en doen waar ik goed in ben: de kids om me heen bieden wat ze nodig hebben, met de grootste glimlach die ik in huis heb.

  Ook was voor mij heel belangrijk dat ik mee kon blijven eten met mijn gezin. Ik wilde wel het voorbeeld voor mijn kinderen blijven; dat wat je eet, goed is. Ondertussen doet mijn hele gezin mee met het avondeten. De kinderen zijn groenten steeds meer gaan waarderen. Ze genieten net als ik elke dag van al het lekkers dat ik klaarmaak. Het is zó fijn dat de mensen om je heen je steunen en helpen bij je doelen. Ik ben ze daar zo dankbaar voor, want hierdoor gaat alles me zo gemakkelijk af.

  Elke week ga ik met veel plezier naar Fonny, die me met haar liefde, warmte, raad en daad bijstaat. Ze laat me zien wat mijn lichaam doet. Ze is eerlijk naar me als ik iets beter anders had kunnen aanpakken en laat me dan precies zien wat er gebeurt en wat ik in het vervolg beter zou kunnen doen. Ook kan ik haar bij vragen altijd bereiken via de app. Ze geeft altijd superveel goede adviezen, waardoor de keuzes altijd snel gemaakt zijn. Elke week als ik haar zie, kan ik weer wat leuks vertellen.

  Ik geniet van mijn leven en elke dag is een feestje!

  Patricia

  Fonny Freek:
  ‘Wist je dat het ook mogelijk is om een afspraak met mij te maken voor online begeleiding? Dat doe ik via een beveiligde online-omgeving van The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Woon jij ver(der) weg of is het niet mogelijk om naar mijn praktijk te komen? Dan is dit jouw kans! Neem contact op via www.1op1dieet.nl. Wil je én online én af en toe naar mijn praktijk komen? Dat mag natuurlijk ook. Het kan precies op maat voor jou. Je bent welkom!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply