Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Alsof mijn schouders lager zitten’
  Rate this post

  Sensitherapie is onder andere het leren loslaten van stress en het verlichten bij een burn-out. Onderdeel van de Sensi­therapie is een drukpuntmassage, waardoor je meer inzicht in jezelf krijgt rond de thema’s waar je tegenaan loopt. Tevens kun je alle spanningen en stress loslaten tijdens deze behandeling, zodat je kunt ervaren hoe het voelt om je ein­delijk weer eens ontspannen te voelen.

  Cliënt Caroline (44 jaar): ‘Ik zocht hulp omdat ik met een aantal dingen in mijn leven vastloop en graag meer ‘ruimte’ in mijzelf wil krijgen, zodat ik soms wat meer afstand van de dingen kan nemen. De reden voor deze therapie was dat ik iets zocht wat meer is dan praten, en omdat ik Natasja tegenkwam op het juiste moment en een klik voelde.’
  ‘Ik vond het een fijne belevenis. Het is heel ontspannend, maar tegelijkertijd moet je goed je lichaam voelen en blijven voelen. Soms is de pijn op de drukpunten ineens weg, soms voel je het minder worden. De vragen zijn af en toe lastig, maar zetten aan tot nadenken, in ieder geval op dat moment. Daarna ben ik ze gek genoeg allemaal weer vergeten, op één na! Na de behandeling voelde ik me loom maar lekker en nu, na een paar weken, voelt het nog steeds alsof mijn schouders 3 centimeter lager zitten! Ik merk dat ik meer lucht heb, zeg maar. Alsof alles iets lichter voelt!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply