Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Alsof je weer twintig bent
  Rate this post

  Voel jij je nog alsof je twintig bent, maar geeft de ­kalender toch een andere leeftijd aan? Dat is confronterend… Wat je in de spiegel ziet, is niet de jonge vrouw die jij je van binnen voelt. Hoe zorgvuldig je je huid ook verzorgt, toch begint je huid slapper te worden.

  De eeuwige jeugd: wat zou het mooi zijn als er ooit eens iets wordt uitgevonden waarmee we dat kunnen verwezenlijken. Tot het zover is, moeten we onze toevlucht nemen tot andere manieren om de natuur een handje te helpen. En daar is nu een geweldige nieuwe methode voor: PlexR! PlexR is in het buitenland bekender dan hier, maar daar komt nu verandering in.

  Effectief en veilig
  PlexR is een alternatief voor chirurgische ingrepen bij ­huid- en verouderingsproblemen, zoals ooglidcorrecties, een slappe huid en hangende wenkbrauwen en mondhoeken. Bij deze behandeling wordt de huid behandeld met plasma, waardoor de huidvezels samentrekken en er een liftend effect ontstaat. PlexR is een van de meest innovatieve, effectieve en veilige medische methodes voor huidverbetering.

  Direct zichtbaar resultaat
  Resultaten met PlexR zijn direct zichtbaar en definitief. ­Bovendien zorgt de behandeling ervoor dat de huid gestimuleerd wordt om elastine en collagene vezels aan te maken, zodat je lang plezier hebt van de behandeling!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply