Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Alsof je weer twintig bent
  Rate this post

  Voel jij je nog alsof je twintig bent, maar wijst de  kalender toch een andere leeftijd aan? Dat is confronterend… Wat je in de spiegel ziet, is niet  de jonge vrouw die jij je van binnen voelt. Hoe zorgvuldig je je huid ook verzorgt, toch begint je huid slapper te worden.

  De eeuwige jeugd: wat zou het mooi zijn als er ooit eens iets wordt uitgevonden waarmee we dat kunnen verwezenlijken. Tot het zover is, moeten we onze toevlucht nemen tot andere manieren om de natuur een handje te helpen. En daar is nu een geweldige nieuwe methode voor!
  PlexR is in het buitenland bekender dan hier, maar daar komt nu verandering in. PlexR is een alternatief voor chirurgische ingrepen bij huid- en verouderingsproblemen, zoals ooglidcorrecties, een slappe huid en hangende wenkbrauwen en mondhoeken. Bij deze behandeling wordt de huid behandeld met plasma, waardoor de huidvezels samentrekken en er een liftend effect ontstaat. PlexR is een van de meest innovatieve, effectieve en veilige medische methodes voor huidverbetering. Behandelingen met de PlexR worden uitgevoerd door een arts die speciaal voor deze methode is getraind. De kosten voor de behandeling zijn € 550,- euro per zone.

  Direct zichtbaar resultaat
  Resultaten met PlexR zijn direct zichtbaar en definitief.  Bovendien zorgt de behandeling ervoor dat de huid gestimuleerd wordt om elastine en collagene vezels aan te maken, zodat je lang plezier hebt van de behandeling!

  Over Skinvision Brigitte Sunderman
  Bij Skinvision Brigitte Sunderman krijg je een kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke behandeling. Brigitte en Brenda ontvangen je in hun moderne salon, hebben  bezieling voor hun vak en werken zeer professioneel.  Er hangt een prettige sfeer in de salon en ze leggen alles goed uit voor ze met de behandeling starten.
  Brigitte is master in permanente make-up en Brenda heeft een groot aantal specialisaties, waaronder het  behandelen van acné. Verder is ze master van Dermalogica. In de salon wordt gewerkt met producten van Dermalogica, Medik8,  Neoderma en Ph Formula.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply