Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hét alternatief voor chirurgische ingrepen
  Rate this post

  Ben jij ook zo’ n vrouw of man die er graag goed wil blijven uitzien, maar toch liever niet in zich laat prikken of snijden? Dan is er goed nieuws voor jou!

  Bij Soft Surgery wordt gebruik gemaakt van de plasma-techniek. Het is de nieuwste en volledig veilige methode voor esthetische behandelingen. Het kan oogleden en het gezicht succesvol liften, alle rimpels vervagen, huidoneffenheden verwijderen en facelifting uitvoeren zonder snijden en littekens. De methode is volledig veilig, geschikt voor jong en oud en er komen geen mesjes, hechtingen of naalden aan te pas. Deze behandeltechniek is helemaal hot! De plasma-techniek is een mooi en betaalbaar alternatief voor chirurgische ingrepen.

  Lang plezier
  De plasma-pen produceert aan het uiteinde kleine flitsen. De flits springt over op de huid en laat die verdampen. Er ontstaat een klein puntje ter grootte van een micromillimeter. Het puntje verkleint de huid en de directe omgeving. De puntjes worden strategisch geplaatst en afhankelijk van het gebied wordt een patroon gekozen. De puntjes zorgen ervoor dat de overtollige huid wordt verminderd en de puntjes gaan over naar korstjes die er uiteindelijk afvallen. Afhankelijk van je eigen levensstijl kun je lang plezier hebben van deze behandeling.
  In april van dit jaar is Renata Di Niro, eigenaresse van schoonheidskliniek Huid&Duin, gestart met Soft Surgery Heemskerk. Op de website van Huid&Duin kun je bij ‘Soft Surgery’ een video zien van hoe het in zijn werk gaat en kun je tevens veel ‘voor’- en ‘na’-foto’s bekijken van eerder uitgevoerde behandelingen.

  Jett Plasma Lift
  Onlangs besloot Renata de Soft Surgery-behandelingen uit te breiden met een tweede plasma-apparaat. Deze meest recente techniek is de Jett Plasma Lift. Hier is Renata een van de eersten mee in Nederland. De Jett Plasma Lift maakt gebruik van de nieuwste techniek, genaamd Plasma Streaming. Plasma Streaming is dé techniek van de toekomst, en dringt door alle huidweerstand heen. Het bewerkstelligt fysiologische veranderingen in de huid met een blijvend effect op de cellen. Hierbij wordt, door een combinatie van vloeibare en vaste stoffen, vernieuwing van de huid gestimuleerd met een direct resultaat, al na één behandeling! De Jett Plasma Lift kan toegepast worden op het gezicht, de hals, het decolleté, de handen, de bovenarmen en de billen, en op door huidproblemen aangetaste zones van het lichaam.

  Huid in goede conditie houden
  Renata: ‘Door de aanschaf van de Jett Plasma Lift bied ik mijn klanten die een behandeling hebben ondergaan met de plasma-pen de mogelijkheid om hun vernieuwde huid in goede conditie te houden met deze uitermate geschikte onderhoudsbehandeling. Daarnaast is een behandeling met de Jett Plasma Lift geschikt voor iedereen die op natuurlijke wijze aan een gezonde huidconditie wil werken. Het nieuwste, moderne apparaat is zeer geschikt voor veel huidproblemen, waaronder rimpels, verslapte huid, rosacea, couperose, acne, eczeem enzovoort.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply