Rate this post
 • Alternatief voor een facelift
  Rate this post

  De zomer is bijna ten einde. Iedereen heeft een zomers kleurtje en vitamine D opgebouwd. Dat werkt positief op de mens, maar te veel zon kan ook schadelijk zijn voor de huid. We denken dan aan huidveroudering door uitdroging van de huid en een verminderde aanmaak van collagene en elastine vezels, te veel pigmentatie (bruine vlekken), om maar niet te denken aan huidkanker. Maar huid­veroudering kan ook versneld woorden door stress, airconditioning, de invloed van vrije radicalen zoals luchtvervuiling, alcohol en roken.

  Nu we richting de herfst gaan, mag er weer gedacht worden aan huidverbetering die dieper gaat dan de opperhuid. De huid heeft een beschermende functie en vormt een barrière, zodat zo weinig mogelijk schadelijke stoffen van buitenaf de huid kunnen binnendringen. Dat betekent ook dat actieve werkstoffen in een crème slechts beperkt door deze barrière heen kunnen en niet verder dan de hoornlaag komt die uitsluitend uit dode huidcellen bestaat.
  I Shine Today heeft een methode waarmee we door deze ‘Reinse barrière’ heengaan, en daarmee kunnen we actieve werkstoffen in diepere huidlagen brengen, precies op de plaats waar nieuwe cellen aangemaakt worden.

  Wat doet het?
  Met een Dermatude Anti-rimpelbehandeling, ook wel ‘metatherapie’ genaamd, worden op een vrijwel pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren.

  Deze rimpelbehandeling heeft een dubbele werking: de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid en brengen actieve werkstoffen in de huid. Deze actieve werkstoffen, ‘subjectables’, worden tijdens de behandeling op de huid aangebracht en door micronaaldjes in de huid gebracht. De zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf, van binnenuit.

  Met deze behandeling wordt je huid steviger, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, de huid is elastisch, de poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat jouw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

  Met deze methode kunnen we ook plaatselijke rimpels aanpakken. Hiermee vult de huid de rimpel zelf op. Een natuurlijk proces dus, en de rimpels worden vlakker, met een jeugdige uitstraling als resultaat. Deze behandeling wordt in kuurvorm uitgevoerd. 6 tot 8 behandelingen zullen nodig zijn, en voor een optimaal resultaat is het belangrijk om een op jou afgestemde crème thuis te gebruiken.

  Nieuwsgierig geworden? Bel gerust voor meer informatie en/of intakegesprek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply