Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Voor altijd blij met je gewicht

  Wil jij in 2018 op een gezonde manier afvallen en voor eens en voor altijd op gewicht blijven? Dat is écht mogelijk. Kies voor een methode die werkt!

  Het Cambridge Weight Plan is speciaal ontwikkeld voor mensen die eenvoudig, verantwoord en succesvol willen afvallen en daarna op gewicht willen blijven. Het uitgangspunt van het Cambridge Weight Plan is gewichtsbeheersing. ‘Gewichtsbeheersing’ is niet alleen afvallen, maar ook daarna op gewicht blijven; letterlijk ‘je gewicht beheersen’. Daarvoor moet je eigenlijk opnieuw leren eten. Je Cambridge consulente Saskia van der Honing begeleidt en ondersteunt je daarbij.

  Het volgen van het Cambridge Weight Plan is eenvoudig: geen calorieën of punten tellen, of andere ingewikkelde zaken, waardoor je de hele dag met je dieet bezig bent. Je gebruikt alleen allerlei voedzame, caloriearme dranken (shakes), soepen en repen, ook in combinatie met je normale maaltijd. Saskia gebruikt bij haar aanpak het Stappenplan van Cambridge Weight Plan. Dat is een afslank- en gewichtsbeheersingsprogramma dat flexibel en geheel afgestemd kan worden op jouw wensen en omstandigheden. Samen met je consulente bepaal je in welke stap je begint.

  Het Cambridge Weight Plan is een uitgebalanceerd afslankprogramma, dat met kennis van zaken moet worden begeleid. Tijdens het proces van afvallen begeleidt Saskia je, en bereidt ze je alvast voor op gewichtsbehoud. Ze gaat graag samen met jou de strijd aan om ervoor te zorgen dat jij ook jouw doel bereikt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply