Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd druk?
  Rate this post

  Een moment voor jezelf en heerlijk ontspannen is belangrijk in een periode van stress of ziekte. Een chemobehandeling of bestralingen geeft vaak reacties in je lichaam. Speciale verzorging voor de huid en ontspanning zijn dan extra belangrijk.

  Bij schoonheidssalon Agency of Beauty kun je kiezen uit schoonheidsbehandelingen voor uiterlijke verzorging en innerlijke ontspanning van het lichaam. Gezichts­behandelingen kunnen gecombineerd worden met een hoofd- en schoudermassage, handmassage, lymfedrainage, ­voetreflexmassage en een Reiki-energiebehandeling.

  Terwijl je geniet van een uiterlijke schoonheidsbehandeling en massage van de huid met professionele huidverzorgingsproducten en aromatische oliën, kun je je goed ontspannen en kom je innerlijk tot rust.
  In een behandelingsruimte met zachte achtergrondmuziek, kristallen en zuivere energie komt je lichaam weer in balans.

  Meditatie
  Naast de schoonheidssalon biedt het spiri­tueel centrum Guide to Harmony van Jeanne Stolzenbach ruimte voor meditatie en diverse cursussen en workshops op energetisch gebied.Wil je zelf leren ontspannen en je dagelijkse beslommeringen los te laten, dan ben je welkom op een meditatie voor beginners en gevorderden.Meditatie helpt je weer in contact te komen met jezelf.

  Cursus
  Je kunt ook een cursus volgen en op een eenvoudige ­manier leren werken met de energie van Reiki of de Aartsengelen, zodat je beter in je eigen kracht komt en kunt blijven in onrustige perioden van je leven.
  Door een ontspannende schoonheids­behandeling, zelf te leren ontspannen met meditatie of te leren werken met energie, kun je weer gaan genieten van het leven.
  Je bent van harte welkom bij Jeanne Stolzenbach, allround schoonheidsspecialist, natuurgeneeskundig werker en Reiki Master Usui System.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply