Rate this post
 • Altijd een gladde huid
  Rate this post

  Stel je je eens voor dat je je nooit meer hoeft te ­scheren. Dat je bijvoorbeeld gewoon naar het zwembad kunt gaan zonder dat je hoeft te controleren of je oksels en bikinilijn er nog wel verzorgd uitzien. ­Definitief ontharen is dan dé oplossing! Je kunt ­ervoor terecht bij Khoshi Dameskapper & Beauty­salon in Woerden.

  Definitief ontharen is niet alleen ideaal voor mensen met overbeharing, maar voor iedereen die er altijd verzorgd wil uitzien. Realiseer je je eens wat het je aan tijd en geld bespaart als je je nooit meer hoeft te scheren! Met IPL kun je voor altijd van ongewenste haren af komen, zonder dat het pijn doet of de huid beschadigt.

  Lichtflitsen
  ‘IPL’ staat voor ‘Intense Pulsed Light’ en staat voor hoogenergetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Zo wordt er met de IPL een lichtflits op de huid afgegeven, waarna dit licht door het in de haar aanwezige pigment wordt omgezet in warmte en daardoor het haarzakje wordt vernietigd. Simpel gezegd wordt de haarwortel door de lichtflits vernietigd, waarna er geen haar meer uit kan groeien. IPL-behandelingen bij Khoshi Dameskapper & Beautysalon zijn altijd veilig, en de salon biedt een jaar garantie op het resultaat!

  Behandelingen
  Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 8 tot 10 ­behandelingen nodig, steeds met een tussenliggende periode van 6 weken. De behandeling wordt altijd voorafgegaan door een intake, waarbij onder meer jouw wensen worden besproken en waarbij wordt bekeken of je huid geschikt is voor de behandeling.
  Wil je voor altijd een gladde huid? Begin dan nu met de behandelingen! Dan heb je komende zomer al een geheel of grotendeels gladde huid. Kijk voor de prijzen van de behandelingen op de verschillende plekken op de website.

  Behalve definitief ontharen biedt de salon ook kappers- en beautybehandelingen, ­manicure- en pedicurebehandelingen en massages aan.
  Khoshi Dameskapper & Beautysalon werkt bij voorkeur op afspraak. Voor het maken van een afspraak kun je ­bellen, maar je kunt ook via de website een ­behandeling boeken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply