Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd een goed moment voor een massage
  Rate this post

  Wat wil jij: minder spierspanning, herstellen na een zware sportprestatie of ontspannen na een stressvolle periode? Wat jouw doel ook is: een massage is áltijd een goed idee.

  Bij Cynthia van DewiCyntha natuurgeneeskundige praktijk komen de klanten voor een massagebehandeling ter onderhoud van het lichaam. Cynthia geeft méér dan alleen massages, omdat zij haar diverse disciplines combineert in haar behandelingen.
  Afhankelijk van de situatie zal de ene keer de nadruk op ontspanning liggen, de andere keer op spierklachten. Lichaamsmassages worden ook afgewisseld met een facial boostmassage. Dat is een behandeling waarbij bindweefsel voor het gelaat gecombineerd wordt met facial cupping en ontspanningsmassage. Het is een ideale boost voor het gelaat! Een andere massagebehandelvorm is de raindrop-massage. Hierbij ligt de focus op de werking van -essentiële oliën om de gezondheid en het immuunsysteem te ondersteunen en weer in balans te komen. De massageoliën worden door Cynthia zelf samengesteld en bevatten diverse essentiële oliën die een werking hebben op het fysieke en psychische vlak. Denk bijvoorbeeld aan de huid, het zenuwstelsel, het immuunsysteem, de bloedsomloop, het lymfestelsel en de spieren. Op het psychische vlak heeft het betrekking op balans, rust en kalmte, en energie. Aromatherapie wordt niet alleen tijdens de massage toegepast, maar wordt ook ingezet bij bepaalde klachten. Daarnaast heeft Cynthia disciplines op het gebied van de orthomoleculaire voedingsleer en suppletie. Het gebeurt met regelmaat dat een klant een vraag heeft over voeding, of zich afvraagt of een bepaald product de juiste keuze is. Of advies nodig heeft op het gebied van supplementen. De combinatie van al deze disciplines in een behandeling wordt een ‘natuurgeneeskundige behandeling’ genoemd. De mogelijkheid bestaat dat een aantal zorgverzekeraars de natuurgeneeskundige behandeling deels vergoedt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply