Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd een goede gebitspothese
  Rate this post

  Wist u dat er 3 miljoen prothesedragers zijn in Nederland? Een kunstgebit, plaatje of frame is een maatpak, maar dan voor in uw mond. Zo’n maatpak zit altijd perfect op het moment dat deze wordt aangemeten door dé specialist, en dat is met een kunstgebit, plaatje of frame net zo. De tandprothe­ticus is een vakman en specialist op dit gebied.

  De tandprotheticus is de specialist en zorgt voor advies, het opvullen van uw huidige gebitsprothese, reparaties en het maken van een nieuwe gebitsprothese.
  U kunt naar de tandprotheticus gaan als uw huidige gebitspothese niet goed past, als u kapotte mondhoeken heeft, als u advies wilt rond het onderhoud of als uw ­huidige prothese gerepareerd moet worden.

  Onderhoud
  Een kunstgebit, plaatje of frame is een waar kunststukje en verdient zorg en onderhoud. Hiervoor zijn speciale onderhoudsmiddelen verkrijgbaar. Het schoonhouden van uw kunstgebit, plaatje of frame is niet alleen van belang voor langdurig plezier, maar ook grote noodzaak voor de mondgezondheid. Bacteriën kunnen veel problemen veroor­zaken. Deze bacteriën zitten ook in de mond. Zorg ervoor dat uw kunstgebit, plaatje of frame dagelijks gereinigd wordt, zodat alle ­plaque, aanslag en tandsteen verdwijnt. Vraag de tandprothe­ticus welke producten u hiervoor het beste kunt gebruiken.

  Problemen
  Het kan zijn dat u na verloop van tijd klachten krijgt over het gebruik van uw kunstgebit, plaatje of frame. Dat is normaal. Uw lichaam verandert en uw kunstgebit verandert niet mee. De prothese moet worden aangepast of er wordt een nieuwe prothese gemaakt.

  Oplossingen
  Gelukkig zijn er voor de klachten van uw kunstgebit, plaatje of frame tegenwoordig goede oplossingen beschikbaar. Veel van deze oplossingen worden zelfs geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Uw zorgverzekeraar kan u informatie geven over uw vergoedingen.

  Tandprothetische Praktijk Grimijser werkt uitsluitend op afspraak, omdat tandprotheticus Shirley Pasterkamp alle tijd en aandacht wil geven aan haar cliënten. De locatie bij Lauwershof is rolstoelvriendelijk en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply