Rate this post
 • Altijd een mooi vakantiekleurtje
  Rate this post

  MARC INBANE is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetische producten.

  Door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in eigen land is het vaak lastig om een mooi vakantiekleurtje te krijgen. En áls de zon al schijnt, heb je te maken met schadelijke UV-stralen. Dit was de aanleiding voor het ontwikkelen van MARC INBANE natural tanning spray; een manier om op een gemakkelijke (spray), gezonde en veilige wijze het gehele jaar een natuurlijke vakantiekleur te hebben.

  De natural tanning spray van MARC INBANE is heel een­voudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingre­diënten, waaronder aloë vera en ginkgo. De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig.

  MARC INBANE natural tanning spray wordt aanbevolen en dagelijks gebruikt door toonaangevende kappers, huid­specialisten en visagisten.

  – Gezonde, veilige en natuurlijke tanning spray
  – Eenvoudig zelf aan te brengen
  – Droogt snel en zonder vlekken
  – Tot 5 dagen een vakantiekleur
  – Geschikt voor alle huidtypes en het gehele lichaam
  – Eén flacon is tot 60 keer te gebruiken voor gezicht en hals
  – Geeft een puur en egaal resultaat
  – Natuurlijke en voedende ingrediënten, waaronder aloë vera en ginkgo
  – Geen schadelijke UV-stralen van de zon of de zonnebank
  – Dermatologisch getest en vrij van parabenen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply