Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd een mooie en gladde huid
  Rate this post

  Heb je genoeg van scheren, harsen en epileren? Behalve dat je plekken kunt vergeten met scheren, zijn er nog meer nadelen aan het vaak moeten bijhouden van ongewenste haargroei. Je bent er veel tijd aan kwijt, kunt er rode en jeukende bultjes en ontstekingen aan overhouden en stoppels groeien weer snel terug. Daarnaast kan in het oog springende overmatige haargroei, zoals op je gezicht of je armen, je ook erg onzeker maken.

  Gelukkig bestaat er een nieuwe, innovatieve lasertechniek waarmee je op een compleet pijnloze en veilige manier je haren definitief kunt laten verwijderen: de Soprano ICE™ Super Hair Removal-laser! De SHR-laser bij MMOOI Beauty & Wellness is een totaal andere laser dan de lasers die tot nu toe op de markt zijn. De SHR-laser doet, in tegenstelling tot veel andere methoden, écht geen pijn! Het geheim zit in de In-Motion™ techniek. Dit is het constant in beweging houden van de laserkop en zorgt voor een volledige dekking van het behandelgebied, met verbeterde resultaten en kortere behandeltijden. Bij traditionele laserontharing wordt de haarwortel met een enkele dosis hoge energie per lasershot behandeld. Dit geeft een behoorlijke pijnreactie en kan de huid beschadigen. De Soprano ICE SHR-technologie verwarmt juist geleidelijk de huid tot een temperatuur die effectief schade toebrengt aan de haarfollikels en voorkomt dat het haar teruggroeit. De ICE™-technologie koelt de huid met -3 graden en voorkomt oververhitting. De SHR-methode is dan ook te vergelijken met een hotstone-massage. De SHR-laser neemt ook lichtere haren beter mee. Blonde haren zijn nooit voor 100% te verwijderen, maar dat gaat wél beter met SHR. Voor haren die moeilijk te verwijderen zijn, met name grijze haren in het gezicht, kan de salon elektrisch epileren inzetten.

  Échte huidverbetetering
  Net zoals je geen geweldig lichaam krijgt door maar één keer naar de sportschool te gaan, krijg je ook niet zomaar vanzelf een mooie huid. Om je huid in een topconditie te brengen en te houden, moet je erin investeren. Daarom is het belangrijk om de juiste behandelingen te ondergaan om resultaat te bereiken en vast te houden.
  MMOOI Beauty & Wellness, aangesloten bij de ANBOS, biedt allerlei behandelingen om je huid mee te verbeteren, en rosacea, acne, pigment en een verouderende huid aan te pakken. De salon biedt onder andere de Transformage bindweefselmassage, microneedling, microdermabrasie, peelings en de LED collageenlamp.
  Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten over de mogelijkheden, meld je dan aan voor een kosteloze en vrijblijvende intake!

  Sint & Santa Sale op 29 november
  Op vrijdag 29 november houdt MMOOI Beauty & Wellness van 16.00 tot 21.00 uur een ‘Sint & Santa Sale’: een feestelijke avond in de decembersfeer met spectaculaire aanbiedingen, acties, workshops, gratis huidadvies met samples, gratis make-upadvies en natuurlijk een heleboel lekkers en gezelligheid! Deelnemende merken zijn Dermalogica, Malu Wilz, Trind, Scentchips, Marc Inbane en meer. Hou de Facebook- en Instagrampagina in de gaten voor meer informatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply