Rate this post
 • Altijd een mooie huid
  Rate this post

  Nieuwe technologie, nieuwe wetenschap, nieuwe huid! Dat is waar LaPerla, praktijk voor huidverbetering voor staat. Twee nieuwe technologieën waar Renate van LaPerla mee werkt, zijn de Collageen Booster en de Venus Swan.

  De Collageen Booster is een snelle en natuurlijke manier om meer en nieuw collageen in de huid op te bouwen, zodat je huid verstevigd en verjongd wordt.
  Het speciale Collageen Booster-licht bestaat uit een combinatie van rood licht en speciaal gefilterd infraroodlicht. Dankzij het gepatenteerde waterfilterlichtzuiveringssysteem ontstaat een stralingsveld dat identiek is aan het genezende deel van het natuurlijke zonnespectrum. Deze bijzonder samengestelde lichtgolven komen in de huidcellen. Hierdoor worden de huidfuncties en de natuurlijke biologische processen gestimuleerd (fotobiostimulatie). Op deze aangename manier krijg je op een natuurlijke manier 5 keer meer collageen en elastine in je huid. De huidcellen herleven en huidschade, zoals rimpeltjes en verslapping, wordt gerepareerd. Na afloop van de kuur krijgt je huid haar verloren glans terug. Je ziet er weer gezond en jaren jonger uit!

  Mooi oud worden met Venus Swan
  Venus Swan is een techniek voor huidverstrakking en contourverbetering voor het gezicht, de hals en het lichaam. Het is een combinatie van multipolaire en mag­netische pulsen. Deze gepatenteerde techniek prikkelt de fibroblasten en stimuleert de aanmaak van nieuwe fibroblasten en nieuwe bloedvaatjes in de huid.
  Wanneer iemand 50 jaar oud is, is 50% van de fibroblasten en 50% van de bloedvaten in de dermis kapot en verdwenen. Alleen het stimuleren van de fibroblasten is daarom niet genoeg. De overgebleven 50% fibroblasten is wel in staat om nieuwe collageenvezels aan te maken, maar dit biedt geen langdurig en volledig resultaat. Wanneer we nieuwe fibroblasten en bloedvaten aanmaken, is er meer resultaat.
  Mooi oud worden zonder je eigen gezicht te verliezen, kan met de Venus Swan. De methode is geschikt voor huidverstrakking, huidverjonging, lipolyse, rimpelvermindering, omtrekvermindering, cellulite en lichaamsverstrakking, met een langdurig en natuurlijk resultaat na slechts een paar behandelingen. In Amerika is de Venus Swan populair bij veel beroemdheden, want ze kunnen hun bezoek aan de plastisch chirurg ermee uitstellen. Bovendien is het een snelle en pijnloze behandeling en is er geen herstelperiode of ander ongemak. Na de behandeling kun je dus gelijk weer aan het werk zonder ‘sporen’ in je gezicht of op je lichaam, maar wel met een huid die jonger, gladder en een stuk stralender oogt!
  Doordat het een direct liftend effect geeft na een behandeling, is deze behandeling ook zeer populair onder bruiden.

  Maak een afspraak bij LaPerla voor een gratis intakegesprek en laat je voorlichten over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke kuurprijzen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply