Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd een perfect verzorgd uiterlijk met permanente make-up
  Rate this post

  Permanente make-up is dé manier om er op elk moment van de dag perfect verzorgd uit te zien. Altijd mooie wenkbrauwen, eyeliners of lipliners zonder je zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up. Je permanente make-up blijft altijd op zijn plaats.

  Permanente make-up is ook ideaal als je contactlenzen draagt of allergisch bent voor make-up. Daarnaast is het gemak ook heel belangrijk. Door middel van een flinterdunne naald wordt een speciaal pigment onder het huidoppervlak aangebracht. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aangezicht worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauw wordt met permanente make-up gecorrigeerd.
  Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Voor de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt.
  De pigmenten waarmee Schoonheidssalon l’Étude werkt, zijn kleurvast. Tevens zijn de pigmenten goedgekeurd door de GGD en dus volkomen veilig.
  Schoonheidssalon l’Étude beschikt over de wettelijke GGD-vergunning voor het aanbrengen van permanente make-up. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply