Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd een perfecte eyeliner
  Rate this post

  ‘Ik was er op een gegeven moment helemaal klaar mee. Ik deed er iedere ochtend best wel lang over om mijn eyeliner aan te brengen. Ik ben nogal precies en het moet wel helemaal goed zitten. Maar als ik een keer zonder eyeliner de deur uitging omdat ik er ‘s morgens geen tijd voor had, had ik echt zo’n ‘blotebillengezicht’. Daarom heb ik gekozen voor permanente make-up.’

  Aan het woord is Kim Korzelius die anderhalf jaar geleden voor het eerst bij Schoonheidssalon Jos naar binnenstapte. ‘We hebben eerst alles goed doorgesproken en vervolgens een afspraak gemaakt.
  Het contact met Jos voelde overigens gelijk heel vertrouwd. Dat vind ik erg belangrijk want het aanbrengen van een permanente eyeliner is best griezelig, het zit tenslotte vlak bij je ogen. Maar Jos begeleidde me daar heel goed in en stelde me op mijn gemak. Het deed helemaal geen pijn, het kriebelde hooguit een beetje.
  Een paar weken later ben ik nog terug geweest voor controle en Jos heeft een paar kleine plekjes bijgewerkt. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Ik hoef ‘s morgens alleen nog maar wat mascara op te doen voordat ik de deur uitga. Het levert ‘s ochtends vroeg tijdwinst op en aan het eind van de dag heb je geen last van een uitgelopen eyeliner. Het grappige is dat sinds ik de permanente make-up door Jos heb laten aanbrengen bij haar ben blijven ‘hangen’. Ik ga er nu regelmatig heen voor een lekkere gezichtsbehandeling of IPL, dat laat ik nu ook bij haar doen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply