Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd een sprekend gezicht
  Rate this post

  Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon.

  Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft zo’n 1,5 jaar zitten en vervaagt heel langzaam, waarna je weer naar de salon kunt teruggaan voor een opfrisbeurt.
  Permanente make-up (of beter gezegd ‘duurzame make-up’) is geen vervanging van je eigen make-up, maar geeft je wel altijd een verzorgd en fris uiterlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit.

  Mesjestechniek
  De nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen is hairstrokes met mesjes. Voor deze methode van permanente make-up is geen apparatuur nodig, want behulp van een ingenieus mesje kunnen in een oogwenk mooie wenkbrauwen worden gemaakt. Met het mesje worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar pigment in achterblijft. Er is direct resultaat en de wenkbrauwen blijven tot twee jaar mooi. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden. De behandeling duurt een uur en is nagenoeg pijnloos. Snel, simpel en in één keer perfect!
  Voordelen van de mesjestechniek:
  – heel dunne haartjes
  – niet van echt te onderscheiden
  – snel
  – meteen mooi

  Wenkbrauwen
  Als je een chemokuur ondergaat, verlies je doorgaans je haar; niet alleen je hoofdhaar, maar ook je wenkbrauwen. Pigmentatie van je wenkbrauwen kan dan een oplossing zijn. Je kunt er al mee beginnen voordat je start met de chemotherapie.

  Deze pigmentatie kan ook ingezet worden bij de haarziekte alopecia. En binnenkort kun je in de salon ook terecht voor scalppigmentatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply