Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd een sprekend gezicht
  Rate this post

  Zijn jouw wenkbrauwen niet meer goed van vorm? Loopt je eyeliner altijd uit aan het einde van de dag? Ben je allergisch voor make-up? Kun je je niet meer zo goed opmaken zonder bril?

  Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden; in het zwembad, in de sauna en of je nu lacht of huilt van geluk: jouw make-up blijft perfect. Permanent mooi gedurende twee tot vijf jaar en vaak zelfs langer. Wil je een strakke, donkere eyeliner of een subtiel lijntje onder de ogen of weer haartjes op je wenkbrauwen? Alles is mogelijk!

  Wenkbrauwen
  Bij dunne, onregelmatige wenkbrauwen, of als je een stukje uit je wenkbrauw mist, kunnen jouw wenkbrauwen perfect worden gecorrigeerd met de hairstroke-techniek. En zelfs als je helemaal geen wenkbrauwen meer hebt, kunnen wij met een mooie schaduw een wenkbrauw creëren en daarna haartje voor haartje jouw wenkbrauw weer opbouwen. Wij proberen een natuurlijke wenkbrauw te creëren die het beste bij je gezicht past.

  Eyeliners
  Permanente make-up laat jouw ogen altijd spreken. Wat je ook doet, jouw ogen zijn perfect verzorgd. Voor een onder-eyeliner kunnen wij een mooie schaduw pigmenteren. Ook voor lenzendragers is permanente make-up een uitkomst.

  Hoe wij werken
  Wij doen altijd eerst een intake, waarbij we jouw wensen en de mogelijkheden bespreken. Wij zijn een door de GGD gekeurd instituut en vullen dan ook altijd een vragenlijst in met betrekking tot eventuele allergieën, medische achtergrond en medicijngebruik. Als je besluit dat je de behandeling wilt en je een goed gevoel hebt bij ons als behandelaar, dan bepalen wij samen met jou de te gebruiken kleur en techniek. Wij werken voorzichtig, wat betekent dat we de behandeling opbouwen. Iets meer, iets donkerder kan altijd; andersom is een stuk lastiger.
  In een eerste behandeling maken we een basis die wij in een tweede behandeling perfectioneren. In een eventuele derde behandeling zetten we de puntjes op de i. Dit zit allemaal bij de prijs in, dus geen verrassingen achteraf.
  Wil je meer informatie om te kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn, dan nodigen wij je graag uit voor een gratis en vrijblijvende intake.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply