Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd een sprekend gezicht
  Rate this post

  Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Of ben je ontevreden over de vorm of de kleur van je lippen? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lippen altijd perfect op orde te hebben. Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon. Dat is wel zo lekker wakker worden naast je partner, met een gezicht dat er altijd sprekend uitziet!

  Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft een aantal jaren zitten en vervaagt heel langzaam in een periode van ongeveer vijf jaar. Hierdoor kun je in de loop van de jaren wijzigen van vorm of kleur, zodat je met de (leef)tijd mee kunt gaan. Wil je het graag zo mooi houden, dan kies je eens in het jaar à twee jaar voor een nabehandeling. Permanente make-up (of beter gezegd ‘semi-permanente make-up’), geeft je altijd een verzorgd en fris uiterlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit. Heb je een feestje? Dan kun je de permanente make-up als basis verder uitbreiden met je eigen make-up.

  Wat zijn de mogelijkheden?
  – Wenkbrauwen, ook bij alopecia.
  – Eyeliner, zodat je ogen altijd spreken. Bij mensen met alopecia areata kan permanente make-up het ontbreken van wimpers minder zichtbaar maken.
  – Lipliner, lipshadow of full-lips. Je lippen zijn voortaan altijd perfect van vorm en kleur.
  – Littekencamouflage. Heb je littekens waar pigment ontbreekt, dan kunnen die in dezelfde kleur als de omliggende huid gepigmenteerd worden. Denk aan littekens na een borstlift rondom de tepelhof.
  – Tepelhofreconstructie. Voor mensen die een borstreconstructie na borstkanker hebben gehad.

  Voordelen
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:
  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – allergisch is voor make-up
  – aan sport doet of de sauna bezoekt
  – geen of geen volle wenkbrauwen heeft door bijv. alopecia of een chemokuur

  Aanpak
  Bij de intake worden je wensen besproken, en worden de vorm en de kleur bepaald. Ook wordt de permanente make-up voorgetekend, zodat je een goede indruk krijgt van het resultaat. Ga je akkoord, dan wordt er gepigmenteerd. Voor het pigmenteren van de wenkbrauwen wordt de 3D-hairstroketechniek gebruikt. Hierbij worden je eigen wenkbrauwen geperfectioneerd door het plaatsen van flinterdunne ‘haartjes’. De behandeling bestaat uit drie bijeenkomsten, zodat de kleur en vorm mooi opgebouwd kunnen worden en voor een langdurig resultaat.

  Over PMU Cosmetics
  Elsa Smit is eigenaresse en oprichtster van PMU Cosmetics en is ooit begonnen als schoonheidsspecialiste. Bij haar ben je in veilige en deskundige handen. Zij werkt volgens de allernieuwste methoden en heeft de meest uitgebreide opleiding gevolgd die er in Nederland op het gebied van permanente make-up bestaat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply