Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Altijd een sprekend gezicht met permanente make-up
  4/4 - (1 stemmen)

  Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt!

  In het zwembad of de sauna, huilen of lachen: permanente make-up blijft perfect onder alle omstandigheden. Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzaam lichter. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi. Permanente make-up is een vak waarin vele technieken samenkomen.

  Wenkbrauw-hairstrokes
  Het aanbrengen van wenkbrauw-hairstrokes is een andere techniek dan het aanbrengen van permanente make-up (ook wel ‘wenkbrauwen tatoeëren’ genoemd). Hairstrokes zijn flinterdunne sneetjes die met een speciaal naaldje tussen de eigen haartjes worden aangebracht. Deze worden gevuld met huidvriendelijke pigmenten. De behandeling geeft een heel natuurlijk effect, omdat de wenkbrauw haartje voor haartje wordt opgebouwd. Je krijgt mooie wenkbrauwen die niet van echt te onderscheiden zijn. Deze behandeling bestaat uit 3 sessies met tussenpozen van 4 tot 6 weken voor optimaal resultaat. Tijdens de 3 sessies wordt het goedgekeurde pigment van de GGD laagje voor laagje aangebracht. Op deze manier wordt het mooiste resultaat verkregen. Het is raadzaam om na 1 jaar een nabehandeling te ondergaan. Indien dit niet gebeurt, zal de permanente make-up langzaam vervagen op een geheel natuurlijke manier.

  Penseeltechniek
  Een nieuwe techniek is de penseeltechniek, waarbij de hairstrokes nóg dunner worden aangebracht met behulp van een penseel. Deze techniek is zeer geschikt voor mensen die heel weinig haar hebben en een zo natuurlijk mogelijk resultaat willen. Omdat deze techniek uit Korea met een penseel wordt uitgevoerd, vervaagt deze iets sneller en heb je na ongeveer driekwart jaar een nabehandeling nodig. Heel geschikt dus voor mensen die de wenkbrauwentrends willen volgen.

  Aanpak
  In plaats van de situatie waarbij er een streep getrokken wordt, dat een snijdend effect heeft in de huid, wordt de penseelnaald in de huid gebracht alsof je aan het borduren bent! De huid wordt minder rood, heeft minder trauma na de behandeling en het is daardoor ook minder pijnlijk. Het is zeer geschikt voor de dunne, gevoelige en Aziatische huid. Het is tevens een mooie techniek voor een kleine toevoeging bij bijvoorbeeld een mannenwenkbrauw. Met permanente make-up kan Suzanna je wenkbrauwen voller, breder, dunner, strakker of donkerder maken, of de wenkbrauw zelfs liften. Kortom: Suzanna kan je wenkbrauw een andere vorm geven. Ook kun je eventuele littekentjes laten camoufleren en kun je te dun geëpileerde wenkbrauwen weer mooi laten maken. Permanente make-up voor de wenkbrauwen is een uitkomst voor mensen die het lastig vinden om een gelijkmatige wenkbrauwlijn te tekenen. De hairstroke-wenkbrauw is een zeer gewilde techniek.

  Over Suzanna’s Studio
  Aandacht en zorgen voor vertrouwen vindt Suzanna heel belangrijk. Ze zal samen met jou de meest geschikte methode kiezen. Ook een combinatie van methoden kan mogelijk zijn. Vanzelfsprekend wordt er veel aandacht besteed aan de vorm van de wenkbrauw en de kleurencombinaties. Pas wanneer je 100 procent tevreden bent met de getekende vorm, gaat het echte pigmenteren beginnen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply