Rate this post
 • Altijd een sprekend gezicht
  Rate this post

  Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen en/of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Ook het laten aanbrengen van een beautymark (schoonheidsvlekje) zorgt voor een mooi resultaat. Je hebt hierdoor altijd een mooi, verzorgd uiterlijk.

  Anouk Verdonk van Kuona Looks houdt zich sinds 2011 bezig met het mooier maken van klanten met permanente make-up, door de ogen en/of wenkbrauwen te ­accentueren. Met behulp van een pigmenteerpen wordt er een speciale huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag aangebracht. Die blijft een aantal jaren zitten en vervaagt geleidelijk. Opfrissen is daardoor noodzakelijk voor een blijvend resultaat. Permanente make-up (of beter gezegd ‘duurzame make-up’) is geen vervanging van je eigen make-up, maar geeft je wel altijd een verzorgd en fris uiterlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit.

  Voordelen
  Permanente make-up is dé ideale oplossing voor iedereen die:
  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen ­wenkbrauwen heeft
  – contactlenzen draagt
  – brildragend is
  – allergisch is voor make-up
  – aan sport doet en/of de sauna bezoekt

  Aanpak
  Bij de intake worden je wensen besproken, en worden de vorm en de kleur bepaald. Ook wordt de permanente make-up voorgetekend, zodat je een goede indruk krijgt van het resultaat. Anouk biedt voor iedere klant maatwerk. Ben je tevreden over de intake, dan volgt de behandeling. De behandelingen zijn niet pijnloos, maar meestal minder pijnlijk dan de klant zich had voorgesteld. Voor het pigmenteren van de wenkbrauwen maakt Anouk gebruik van de hairstroke-techniek, voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Na 6 weken ga je weer terug naar Anouk voor een nabehandeling, aangezien er na de eerste behandeling altijd kleurdeeltjes door het lichaam worden afgestoten. Deze worden dan in de tweede behandeling weer netjes bijgewerkt.

  Anouk werkt in Arnhem in het pand van L’Extremiste Beauty, en heeft daarnaast ook een eigen praktijkruimte in Veghel.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply