Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd een verzorgde look
  Rate this post

  Is het bij jou thuis ook vijf dagen in de week ’s ochtends ook altijd spitsuur? Je springt snel onder de douche. Vervolgens gauw aankleden, je haar doen en dan ook nog je make-up netjes aanbrengen. Probeer dat maar eens te doen terwijl de kinderen wakker worden, om je heen springen en je aandacht vragen en je nog het ontbijt en de lunchpakketjes voor iedereen klaar moet maken.

  Er valt veel tijd te winnen wanneer je voor permanente make-up kiest én je ziet er altijd netjes uit. Met behulp van een heel dunnen naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Kies bijvoorbeeld voor mooie, volle wenkbrauwen, gelijk van vorm. De haartjes zijn nauwelijks van echt te onderscheiden of voor een strakke eyeliner die je ogen mooi uit laten komen. Ook je lippen kunnen op een natuurlijke wijze geaccentueerd worden. Alhoewel de naam anders doet vermoeden, is permanente make-up niet voor altijd. Het vervaagt namelijk heel langzaam. Als je er zorgvuldig mee omgaat, heb je er het langst plezier van.

  Twee vliegen in één klap
  Met permanente make-up sla je twee vliegen in één klap: een verzorgde look én tijdwinst tijdens je ochtendritueel. Tijd die je wel op een betere manier kunt doorbrengen. Door gezellig de tijd te nemen om rustig met de kids te ontbijten bijvoorbeeld. Op die manier begint je drukke dag een stuk relaxter!

  Voordelen
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:

  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  – contactlenzen draagt
  – brildragend is
  – allergisch is voor make-up
  – aan sport doet of de sauna bezoekt
  – geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

  Over Schoonheidsinstituut Xtra Care
  Xtra Care is hét schoonheidsinstituut in Goes waar optimale huidverbetering en -verzorging vooropstaan. Eigenaresse Anita Torcqué en haar dochter Iris Torcqué zijn beiden gediplomeerd in verschillende specialisaties en geven je persoonlijk en vakkundig advies. Xtra Care is aangesloten bij de ANBOS, de branche-organisatie voor schoonheidsspecialisten, CIDESCO, de internationale brancherganistatie, ProVoet voor pedicures en de NSGP voor specialisten in permanente make-up. Bij Xtra Care ben je dus aan het juiste adres voor huidverbetering (peelings, microdermabrasie, acnebehandelingen enzovoort), lymfedrainage, bindweefselmassage, permanente make-up, definitief ontharen, cellulitebehandelingen, eiwitdieet, Shiatsu-massage, pedicure en manicure.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply