Rate this post
 • Altijd een verzorgde uitstraling
  Rate this post

  Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoetkomen. Permanente make-up wel!

  Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, en die een speciale, huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid brengt. Tijdens sporten, wanneer je op vakantie uit zee of zwembad komt, als je ‘s morgens uit bed stapt, of je loopt door weer en wind, en zelfs als je tijdens een romantische film een traantje wegpinkt: met permanente make-up heb je altijd een verzorgde uitstraling! Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’, want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat je geen make-up meer hoeft aan te brengen, bespaar je je veel tijd. Denk eens aan lippenstift: niet meer nodig! Geen wenkbrauwen meer? Het zal je verbazen wat er allemaal mogelijk is! Marjolein is sinds 1993 gecertificeerd linergiste. Door de 22 jaar ervaring en veel prachtige, natuurlijke resultaten heeft Marjolein al veel mensen blij gemaakt met haar werk. In oktober 2014 heeft zij haar ‘Masterclass’ -certificering behaald voor wenkbrauwen (hairstrokes) en full lips (volledig ingekleurde lippen met een strakke liplijn). Uiteraard werkt Marjolein volgens de Keuringsdienst richtlijnen van de GGD en is ze daarin gecertificeerd.
  Het gemak van permanent make-up is heel belangrijk in deze drukke, veeleisende maatschappij. Ook de medische kant van permanente make-up, zoals het maken van een tepelhof, is mogelijk bij Ambiance Drenthe. Vraag Marjolein gerust om een intakegesprek waarin alles uitgelegd wordt.
  Er zijn uitzonderlijke situaties waarbij je de behandeling vergoed krijgt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply