Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd een verzorgde uitstraling
  Rate this post

  Is het bij jou thuis ’s ochtends ook elke dag spitsuur? Je springt snel onder de douche. Vervolgens gauw aankleden, je haar doen en dan ook nog je make-up netjes aanbrengen. Probeer dat maar eens te doen terwijl de kinderen wakker worden, om je heen springen en je aandacht vragen en je nog het ontbijt en de lunchpakketjes voor iedereen klaar moet maken.

  Er valt veel tijd te winnen wanneer je voor permanente make-up kiest én je ziet er altijd netjes uit. Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Kies bijvoorbeeld voor mooie, volle wenkbrauwen, gelijk van vorm. De haartjes zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Of kies voor een strakke eyeliner die je ogen mooi laten uitkomen. Ook je lippen kunnen op een natuurlijke wijze geaccentueerd worden.

  Met permanente make-up sla je twee vliegen in één klap: een verzorgde look én tijdwinst tijdens je ochtendritueel. Tijd die je wel op een betere manier kunt doorbrengen. Door gezellig de tijd te nemen om rustig met de kids te ontbijten bijvoorbeeld. Op die manier begint je drukke dag een stuk relaxter!

  Voordelen

  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:
  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  – contactlenzen draagt
  – brildragend is
  – allergisch is voor make-up
  – aan sport doet of de sauna bezoekt
  – geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

  Gediplomeerde huidspecialiste

  Eigenaresse Debby Zondervan van Institut Esthetique is gespecialiseerd in permanente make-up. Zij werkt met de meest moderne technieken en volgt hiervoor de benodigde opleidingen op internationaal niveau. De salon is GGD-gecertificeerd, omdat de veiligheid voor de cliënt vooropstaat.
  Naast permanente make-up kun je bij Debby ook terecht voor verschillende huidbehandelingen en het definitief, pijnloos laserontharen. Hiervoor maakt Debby gebruik van de Soprano ICE laser. Institut Esthetique is hiermee uniek in de regio.

  ‘Zeker aan te raden’

  Ik ben heel tevreden met het eindresultaat (eyeliner boven). Debby werkt heel rustig en zorgvuldig en legt alles duidelijk uit. Ik heb twee behandelingen gehad (eerste behandeling en nabehandeling). Zeker aan te raden.

  Marieke

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply