Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Altijd een verzorgde uitstraling

  Is het bij jou thuis doordeweeks ’s ochtends ook altijd spitsuur? Je springt snel onder de douche. Vervolgens gauw aankleden, je haar doen en dan ook nog je make-up netjes aanbrengen. Probeer dat maar eens te doen terwijl de kinderen wakker worden, om je heen springen en je aandacht vragen en je nog het ontbijt en de lunchpakketjes voor iedereen klaar moet maken.

  Er valt veel tijd te winnen wanneer je voor permanente make-up kiest én je ziet er altijd netjes uit. Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Kies bijvoorbeeld voor mooie, volle wenkbrauwen, gelijk van vorm. De haartjes zijn nauwelijks van echt te onderscheiden of voor een strakke eyeliner die je ogen mooi uit laten komen. Ook je lippen kunnen op een natuurlijke wijze geaccentueerd worden. Alhoewel de naam anders doet vermoeden, is permanente make-up niet voor altijd. Het vervaagt namelijk heel langzaam. Als je er zorgvuldig mee omgaat, heb je er het langst plezier van.

  Twee vliegen in één klap
  Met permanente make-up sla je twee vliegen in één klap: een verzorgde look én tijdwinst tijdens je ochtendritueel. Tijd die je wel op een betere manier kunt doorbrengen. Door gezellig de tijd te nemen om rustig met de kids te ontbijten bijvoorbeeld. Op die manier begint je drukke dag een stuk relaxter!

  Voordelen
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:

  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  – contactlenzen draagt
  – brildragend is
  – allergisch is voor make-up
  – aan sport doet of de sauna bezoekt
  – geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

  Professionele cosmetische behandelingen
  Cyelle is al 17 jaar een begrip in de regio als het gaat om professionele cosmetische behandelingen. De salon biedt onder andere:

  – huidverbetering met Geneo+ en LPG Endermolift
  – figuurverbetering met LPG Endermologie, Ultratone en TC Cryo
  – cosmetische behandelingen met botox en fillers
  – huidverjonging met !QMS en de Collageen Booster
  – permanente make-up
  – definitief ontharen met IPL
  – afslanken met PowerSlim
  – wimperpermanent
  – nagelstyling

  Éminence: puur natuur
  Populair bij Cyelle zijn de huidverbeterende producten van het groene merk Éminence. Dit merk is zeer populair in Amerika en Canada, en wordt door heel veel beroemdheden in Hollywood gebruikt. De oprichter van dit merk kent de verschillende acteurs en actrices persoonlijk, en die zijn helemaal weg van dit merk. De producten zijn puur natuur en er zitten geen chemische stoffen in. Bovendien zijn de verpakkingen volledig afbreekbaar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply