Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd een verzorgde uitstraling
  Rate this post

  Iedere ochtend weer heb je te maken met diezelfde hectiek. Je staat nog niet onder de douche of de kids stuiteren alweer door het huis. En terwijl jij je snel aankleedt, een staart in je haar doet en twee gelijke wenkbrauwen probeert te tekenen, haal je twee ruziënde kinderen uit elkaar, moet je op zoek naar de lievelingssokken van je dochter en wordt er van je verwacht dat je het ontbijt en de lunchtrommeltjes klaarmaakt…

  Wanneer je dan eindelijk op je werk aangekomen bent en een blik in de spiegel werpt, zie je tot overmaat van ramp ook nog eens dat de regen je nauwkeurig ingekleurde wenkbrauwen over je wangen heeft verspreid. Wees eerlijk: wordt het niet hoog tijd voor permanente make-up? Je wint er ’s morgens tijd mee bij het ochtendritueel én je hebt altijd een verzorgde look.

  Waarom permanente make-up?
  – Het scheelt veel tijd in de ochtend
  – Geen zorgen dat je make-up uitloopt (bijvoorbeeld in het water of met sporten)
  – Bij slechtziendheid toch mooi opgemaakte ogen of wenkbrauwen
  – Bij weinig haargroei toch die mooie volle wenkbrauwen
  – Allergisch voor make-up? Permanente make-up is de oplossing!

  Hét alternatief voor cosmetische chirurgie
  De nieuwe behandeling bij Cosmedisch Centrum Annabelle, genaamd ‘Pascaud Contour’, is een doorbraak in huidverbetering en hét alternatief voor cosmetische chirurgie. De intensieve behandeling voor zowel gelaat als lichaam is zeer effectief en biedt al resultaten binnen 6 weken. Met Pascaud Contour worden plaatselijke vetophopingen, cellulite en striae en rimpels verminderd, wordt de huid verstrakt en verstevigd, en wordt een omvangvermindering bereikt. Het mooiste van dit alles is dat de behandelingen pijnloos zijn! Pascaud Contour werkt met één behandelkop waarin vier technieken tegelijkertijd je huid behandelen. Dit levert een langdurig resultaat op.

  Masters in permanente make-up
  Cosmedisch Centrum Annabelle bestaat sinds 2017, maar met meer dan 20 jaar ervaring is de salon nog steeds toonaangevend op het gebied van permanente make-up. Eigenaresses Ans en Iris zijn Masters in permanente make-up en medische pigmentatie. Ans: ‘We staan er garant voor dat elke behandeling, zowel medisch als cosmetisch, professioneel en met uiterste precisie wordt uitgevoerd. Voor alle behandelingen die wij aanbieden, zijn onze medewerkers geschoold en gediplomeerd op het hoogst mogelijke niveau. Om up-to-date te blijven, volgen we continu trainingen en bijscholing. Hierdoor kunnen wij ons vakmanschap uitoefenen volgens de laatste trends en technieken.’ Iris vult aan: ‘Als je binnenkomt bij ons in de salon, doen wij er alles aan om te zorgen voor een comfortabel gevoel, zodat je je welkom en op je gemak voelt. We houden rekening met jouw persoonlijke wensen en zetten ons in om voor jou het mooiste en beste resultaat te behalen. Je bent van harte welkom!’ Cosmedisch Centrum Annabelle is aangesloten bij de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-Specialisten (NSGP) als allround specialist.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply