Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Altijd een verzorgde uitstraling

  Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up van Marjolein bij Ambiance Drenthe wel! Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer je op vakantie uit zee of zwembad komt, als je ‘s morgens uit bed stapt, of je loopt door weer en wind, en zelfs als je tijdens een romantische film een traantje wegpinkt: je permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds altijd een verzorgde uitstraling! Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’, want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat je geen make-up meer hoeft aan te brengen, bespaar je je dagelijks veel tijd.

  Marjolein is sinds 1993 gecertificeerd linergiste en toen ter tijd in Assen begonnen.  Door de 22 jaar ervaring en vele prachtige, natuurlijke resultaten heeft Marjolein al vele mensen blij gemaakt met haar werk. Sinds oktober 2014  heeft zij haar ‘Masterclass’ certificering behaald voor Wenkbrauwen (hairstrokes) en Full lips (volledig ingekleurde lippen met een strakke liplijn) Uiteraard werkt Marjolein volgens de Keuringsdienst richtlijnen van de GGD en is ze daarin gecertificeerd.

  Mensen komen terug bij Marjolein voor opfrissen en nabehandelingen vanuit heel Noord Nederland. Of het nu Groningen of Kampen is of Steenwijk of Stadskanaal, de ervaring leert dat een natuurlijke krachtige uitstraling mensen flatteert en zelfbewuster maakt. Daarnaast is ‘het gemak’ van Permanent make-up heel belangrijk in deze drukke, veeleisende maatschappij. Ook de medische kant van Permanent make-up zoals het maken van een tepelhof is mogelijk bij Ambiance Drenthe. Vraag Marjolein gerust om een intake gesprek waarin alles uitgelegd wordt

  Behandeling
  Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen, zodat je er beter uitziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen, is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

  Intake
  De intake kan plaatsvinden voorafgaand aan de behandeling; zo niet, dan rekenen wij € 25,- voor het intakegesprek met de afname van een anamnese. Dit bedrag krijg je retour bij de behandeling. Tevens bied Marjolein vanaf augustus behandelingen op afbetaling! Let op; zonder rente.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply