Rate this post
 • Voor altijd een gladde huid
  Rate this post

  Wil je volgende zomer lekker op het strand liggen zonder je zorgen te hoeven maken over haar op plekken waar je dat niet wil? Begin dan nu met definitief ontharen! 

  Juist deze tijd van het jaar is prima geschikt om te beginnen met definitief ontharen, omdat je tijdens de behandelingen niet in de volle zon mag. Bovendien gaan er een paar maanden overheen voordat je klaar bent met de behandelingen. Schoonheidsspecialist Madelinde Achterberg maakt gebruik van de Lightsheer diodelaser. Dit is een van de meest geavanceerde apparaten en werkt doeltreffender en krachtiger dan behandelingen met IPL. De LightSheer produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal die de haarwortel vernietigt zonder dat die schade aanbrengt aan de huid. Daarna heb je op die plek geen ongewenste haargroei meer. Met de laser kan in principe elke zone behandeld worden; alleen blonde en grijze haren kunnen niet verwijderd worden. Tijdens een gratis intake kan Madelinde je vertellen wat de mogelijk­heden voor jou zijn en een inschatting maken hoeveel sessies er nodig zijn. Het gemiddelde aantal behandelingen is zes, met een tussenliggende periode van een paar weken. Voor mannen kan defi­nitief ontharen ook een uitkomst zijn, bijvoorbeeld wanneer ze een allergie hebben rond het scheren, ontstoken haarzakjes hebben of ingegroeide baardharen hebben.

  Wil je ook voor altijd een gladde huid? Maak dan een afspraak bij Complete Skincare, dan kun jij volgende zomer ook haarvrij zijn!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply