Rate this post
 • Altijd maar pijn?
  Rate this post

  Heb je steeds maar pijn en zit je niet ­lekker in je vel? APS Therapie kan je helpen! Door meer energie in het lichaam te genereren, worden de lichaamsfuncties geoptimaliseerd, waardoor pijn, stress en vermoeidheid verminderen en zelfs ­kunnen verdwijnen.

  Bij pijnbehandeling door een medicijn verdwijnt meestal de pijn. Het is symptoombestrijding, geen genezing. APS Therapie geeft herstel van het beschadigde gebied, omdat het weefsel wordt geactiveerd, met herstel als gevolg.
  Het werkt als volgt: door het plakken van elektroden op de te behandelen plek, gaat een kleine microstroom (die je niet voelt) door het aangedane gebied. De ‘energiecentrales’ ­(mitochondriën) van de cellen reageren hierop met de vorming van energie (ATP). Deze energie zet de cel aan tot herstel van zijn functies, waardoor de klacht verdwijnt of sterk wordt verminderd.
  Omdat het aantal soorten pijnklachten dat door APS kan worden behandeld nogal groot is, heeft het geen zin om ze hier allemaal te vermelden. Enkele voorbeelden: rugklachten, carpaal-tunnelsyndroom, hielspoor, schouderklachten zoals een frozen shoulder, whiplash, gewrichtsklachten zoals reuma, ischias, nekklachten, COPD, CRPS (dystrofie), bursitis, ziekte van Crohn, doorligwonden, hernia en sport­blessures. Ook psychische klachten kunnen worden behandeld, zoals burn-out, slaap­problemen, depressie en ADHD.
  Het is natuurlijk wel zo dat bij een chronische aandoening, waarbij het weefsel nogal beschadigd is, er geen volledig herstel optreedt, of geen herstel.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply