Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd mooi? Dat is ook voor jou weggelegd!
  Rate this post

  Met permanente make-up verzeker je jezelf ervan dat je er altijd mooi en verzorgd uitziet. Wie kent dat niet om dagelijks uren in de spiegel te kijken om make-up aan te brengen of om te zien of de make-up nog wel goed op z’n plaats zit? Met permanente make-up hoeft dit niet langer. ‘s ochtends wakker worden en er al perfect uitzien, met een gerust hart gaan zwemmen of naar de sauna gaan zonder angst voor doorgelopen make-up. ‘Permanent mooi’ voor twee tot vijf jaar en vaak zelfs langer.

  Wanneer kies je voor permanente make-up?

  Wenkbrauwen:
  – Wanneer we ouder worden, krijgen we vaak wat meer last van donshaartjes (de haartjes rond en in de wenkbrauw worden dunner en worden lichter van kleur), waardoor de wenkbrauw minder duidelijk te zien zal zijn.
  – Voor vrouwen die geen mooie wenkbrauw kunnen tekenen.
  – Of gewoon voor vrouwen die het zat zijn om dagelijks te tekenen.

  Eyeliner:
  – Voor vrouwen die geen vaste hand meer hebben.
  – Voor een mooiere oogopslag (vooral bij vrouwen die een bril dragen maakt dit de ogen een stuk sprekender).

  Lipliner:
  – Voor vrouwen waarvan de lipcontouren verminderen.
  – Voor vrouwen die een iets vollere lip willen.

  Veilig
  Permanente make-up is volkomen veilig, en zelfs mensen met een allergische huid kunnen gerust de behandeling ondergaan. Permanente make-up veroorzaakt geen ontstekingen andere hinderlijke zwellingen. Je hoeft ook niet dagen thuis te blijven na het zetten van de permanente make-up.

  Hoe werkt het?
  Bij permanente make-up wordt het pigment door middel van flinterdunne naaldjes net onder het huidoppervlak aangebracht. Hiermee kan uitermate nauwkeurig gewerkt worden. Bij bijvoorbeeld wenkbrauwen kijken we eerst naar de vorm van je gezicht, de botstructuur en de eigen vorm van je wenkbrauw. Vandaaruit gaan wij met een wenkbrauwpotlood een vorm tekenen waarvan wij denken dat die het mooiste bij jou past. Wij zullen dit uiteraard samen met jou bespreken en verder uitwerken. Wanneer wij beiden tevreden zijn, zal dit onze ‘mal’ worden waarin wij de permanente make-up zullen aanbrengen. De kleur wordt ook samen met jou bepaald.

  Anders dan bij een tatoeage, die levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up met de tijd lichter van kleur. Uiteraard zijn wij door de GG&GD goedgekeurd voor het hygiënisch zetten van permanente make-up.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply