Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd mooi? Dat kan jij ook zijn!
  Rate this post

  Permanente make-up is dé manier om je ogen en wenkbrauwen altijd mooi verzorgd te houden. Nooit meer bijwerken met een potlood en perfect onder alle omstandigheden, zoals in de sauna, in het zwembad of op het strand. Je blijft permanent mooi voor twee tot vijf jaar, afhankelijk van de kleur, plaats en zongedrag.

  Met een flinterdunne, steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up ingebracht in de bovenste huidlaag. Dit betekent dat de pigmentatie na verloop van tijd afzwakt.

  Permanente make-up is een ideale oplossing voor onder andere iedereen die:
  – moeite heeft met zich opmaken
  – geen of weinig wenkbrauwen heeft
  – allergisch is voor make-up
  – er altijd verzorgd wil uitzien

  Voordelen
  Permanente make-up accentueert je ogen, wenkbrauwen en lippen waar je het nodig vindt. Je staat ‘s morgens op met een verzorgd uiterlijk en hoeft niet meer aan de slag met eyeliner, lipliner en wenkbrauwpotloden of poeders. Dat spaart tijd en voor sommigen een hoop geklieder. Maar gemak is niet het enige pluspunt: allerlei kleine schoonheidsfoutjes laten zich er ook mee corrigeren. Niet iedereen heeft immers ideale wenkbrauwen, ogen en lippen. Permanente make-up is dé manier om er altijd verzorgd uit te zien!

  Over Schoonheidssalon Jos
  Bij Schoonheidssalon Jos kun je terecht voor een groot aantal behandelingen op het gebied van huidverbetering, permanente make-up, IPL-behandelingen en ontspanningsbehandelingen (diverse massagetechnieken, waaronder lymfemassage en bindweefselmassage). Al 16 jaar is Jos zeer actief op het gebied van de schoonheidsverzorging. Wil je een stralende huid, heb je vragen over de mogelijkheden die bereikt kunnen worden met IPL-behandelingen of wil je meer weten over permanente make-up, neem dan contact op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply