Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Altijd mooi met een haarwerk!

  De medische strijd tegen de ziekte kanker blijft vaak niet zonder gevolgen. Veel vrouwen hebben tijdens de chemokuur last van haaruitval: een ingrijpend neveneffect van de medicatie. Gerrie Burger is erin gespecialiseerd om vrouwen door deze zware periode heen te helpen. Zij krijgt dagelijks te maken met vrouwen die last hebben van haaruitval als gevolg van de ziekte. In haar speciale salon neemt ze graag de tijd om waar mogelijk het leed iets te verzachten. Kijk je mee?

  Werkwijze
  Gerrie: ‘Kom je voor het eerst in onze haarsalon, dan krijg je eerst altijd een uitgebreide en vrijblijvende voorlichting. Op die manier zijn wij er zeker van dat het haarwerk goed bij jou past. Tijdens deze vrijblijvende afspraak kom je alles te weten over de verschillende haarsoorten en mogelijkheden. Daarnaast vertellen we je over de voor- en nadelen van de verschillende haarwerken, hoe deze worden bevestigd, de kosten en de mogelijke vergoedingen. Op basis van jouw wensen stellen wij vervolgens een collectie samen, waar jij je keuze uit kunt maken. Heb je je keuze gemaakt, dan kan het haarwerk helemaal aangepast worden aan jouw smaak, en je kunt later teruggaan naar de salon om het haarwerk te laten controleren en eventueel te laten bijwerken.’

  Goed om te weten: verzekering
  Wanneer je een medische indicatie voor het aanschaffen van een maatwerk hebt (zoals bij een chemokuur of alopecia), dan heb je recht op een vergoeding vanuit de basisverzekering voor een haarwerk. Ben je aanvullend verzekerd, dan heb je mogelijk recht op nog meer vergoeding. Kapsalon Gerrie Haarwerken regelt zelf de afhandeling met je zorgverzekeraar, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

  Tip van Gerrie
  ‘Om de kwaliteit en duurzaamheid van je haarwerk te waarborgen, is het aan te raden om je haarwerk regelmatig te controleren en te verzorgen. Om je haarwerk zo gezond en mooi mogelijk te houden, is het raadzaam om hem sowieso één keer in de twee weken te wassen. Heb je een probleem of vragen omtrent de nazorg, dan kun je altijd in de haarsalon terecht.’

  Maak een afspraak
  Ben je benieuwd wat Gerrie voor jou kan betekenen, dan kun je een afspraak maken. Omdat niet iedereen hoeft te zien dat je bezig bent met een haarwerk, kun je in alle privacy geholpen worden in een speciale ruimte, waar niemand van buiten je kan zien. Natuurlijk mag je wel een vriendin of iemand uit je familie meenemen, die jou kan ondersteunen. Wanneer je niet in staat bent om naar de salon te komen, dan kan er ook een afspraak bij jou thuis of in het ziekenhuis worden gemaakt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply