Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd mooi met permanente make-up
  Rate this post

  Permanente make-up is dé manier om er perfect uit te zien. In zwembad of sauna, huilen of lachen: permanente make-up blijft perfect onder alle omstandigheden.

  Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzaam lichter. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi.
  Door middel van pigmentinbreng zet ik lippen (lipliner) aan en vervolmaak ik ogen (eyeliner) en wenkbrauwen (wenkbrauwcorrecties). Ook ‘full lips’-technieken behoren tot de mogelijkheden.
  Bij Roosje’s Beautycare wordt er tijd voor je genomen! Ik luister naar jouw wensen en adviseer je over de specifieke mogelijkheden voor jouw gezicht. Vooraf breng ik handmatig de lijnen aan, zodat je kunt zien hoe het eindresultaat wordt. Standaard werk ik met dunne naalden. Dat duurt misschien iets langer, maar het werkt veel nauwkeuriger, waardoor een mooier, strakker resultaat ontstaat.
  Hairstrokes met mesjes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Voor deze vorm van permanente make-up is geen apparatuur nodig. Er is een ingenieus mesje ontwikkeld waarmee in een oogwenk mooie wenkbrauwen kunnen worden gemaakt. Er worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar pigment in achterblijft. Het geeft direct resultaat en de wenkbrauwen blijven tot twee jaar mooi. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden. De behandeling duurt een uur en is nagenoeg pijnloos. Snel, simpel en in één keer perfect!

  Voordelen:
  – heel dunne haartjes
  – niet van echt te onderscheiden
  – snel
  – meteen mooi

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply