Rate this post
 • Altijd mooi voor de dag met een haarwerk
  Rate this post

  De impact van haarverlies door chemotherapie is groot: een belangrijk deel van je uiterlijk verandert. Wat is het dan mooi dat je er met een haarwerk, dat er zo natuurlijk mogelijk uitziet, toch goed voor de dag kunt komen!

  In het geval van borstkanker, waarbij snel handelen noodzakelijk is, is een confectiehaarwerk te verkiezen boven een maatwerk haarwerk: het kan snel geleverd worden en is gemakkelijker te onderhouden. Dat komt goed van pas als je vermoeid bent door de chemokuur. En tegenwoordig zijn synthetische haarwerken niet van echt te onderscheiden! Heb je een of meer leuke modellen uitgezocht, dan kan er een zichtzending gestuurd worden naar de salon. Heb je je keuze gemaakt, dan kan het haarwerk helemaal aangepast worden aan jouw smaak, en je kunt later teruggaan naar de salon om het haarwerk te laten controleren en eventueel te laten bijwerken.
  Er vindt altijd eerst een uitgebreid kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek plaats, waarin onder meer aan bod komt wat er gaat gebeuren, wat de mogelijkheden zijn en hoe het zit met je zorgverzekering. En ook kun je tijdens het gesprek gewoon je hart luchten…

  Onderhoud
  Om de kwaliteit en duurzaamheid van je haarwerk te waarborgen, is het aan te raden om je haarwerk regelmatig te laten controleren en verzorgen. Een confectiehaarwerk is weliswaar gemakkelijk in het gebruik en relatief goedkoop in de aanschaf, maar als je het wil aanpassen, is daar specialistische apparatuur voor nodig. Ook daarvoor kun je terecht bij de salon, waar het haarwerk dezelfde aandacht krijgt als een maatwerk haarwerk. Je wordt in principe steeds door dezelfde stylist(e) geholpen. Die weet immers wie jij bent en hoe jij jouw haar het liefst draagt.

  Privacy
  Omdat niet iedereen hoeft te zien dat je bezig bent met een haarwerk, kun je in alle privacy geholpen worden in een speciale cabine, waar niemand van buiten je kan zien. Natuurlijk mag je wel een vriendin of iemand uit je familie meenemen, die jou kan ondersteunen.

  Vergoeding zorgverzekeraar
  Wanneer je een verwijzing hebt van je arts, heb je recht heeft op een vergoeding vanuit de basisverzekering voor een haarwerk. Ben je aanvullend verzekerd, dan heb je mogelijk recht op nog meer vergoeding. De salon regelt zelf de afhandeling met je zorgverzekeraar, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply