Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Altijd mooie, gladde benen
  4/4 - (1 stemmen)

  Net als zo’n beetje elke vrouw wil jij mooie haarvrije, gladde en zachte benen. Maar dat steeds terugkerende ritueel met je scheerapparaat begint je eigenlijk wel heel erg tegen te staan. Niet alleen vergeet je daarmee wel eens een hele strook haar mee te nemen, ook blijven de haartjes niet zo lang weg als je zou willen en heb je last van bultjes en huidirritaties. Wat nu?

  Gelukkig is er een methode waarmee je voor áltijd mooie gladde benen zult krijgen: ontharen met behulp van laser! Huidtherapeute Trudy de Wit: ‘In mijn kliniek in Huizen maak ik gebruik van de Soprano Laser, de nieuwste lasertechniek op het gebied van laserontharing. Hiermee kunnen haren op een comfortabele manier verwijderd worden. Met deze laser wordt de huid geleidelijk opgewarmd tot een temperatuur waarmee er effectief schade wordt toegebracht aan de haarfollikels. Omdat de huid tegelijkertijd ook gekoeld wordt, doet dit geen pijn, ook niet op gevoelige plekken als de bikinilijn. De methode is niet schadelijk voor je huid, en geschikt voor alle huidtypen. Hoeveel behandelingen er nodig zijn, hangt af van het te behandelen gebied, je huidtype en de kleur en de dikte van de haargroei. Over het algemeen zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De behandeling hoeft maar om de 6 tot 8 weken herhaald te worden. De methode is krachtiger en effectiever dan ontharen met IPL, waarvoor vaak minstens 12 behandelingen nodig zijn. De aanpak van overbeharing in het gezicht kan bovendien vergoed worden door de zorgverzekeraar.’

  Weer een stralende, mooie huid
  Je bent ooit met een mooie, gladde huid op de wereld gekomen, maar in de loop der jaren is dat behoorlijk veranderd. Je huid is verouderd en verslapt. Hier en daar zitten littekens, ouderdomsvlekken en striae. Wat zou het fijn zijn als je weer iets van dat jeugdige en stralende van vroeger terugkreeg! Trudy: ‘De Dermapen 4 waarmee ik werk, is de allernieuwste techniek op het gebied van microneedling, waarmee ik rimpels, fijne lijntjes, pigmentvlekken en een verslapte huid kan aanpakken. De pen heeft kleine naaldjes die in je huid prikken. Op die manier wordt je huid gestimuleerd om zich op een natuurlijke manier te herstellen. De aanmaak van collageen, het lichaamseigen stofje dat zorgt voor stevigheid van de huid, wordt gestimuleerd en verzorgingsproducten worden beter opgenomen. Met de Dermapen 4 is bovendien de naalddiepte instelbaar, zodat ik bij bijvoorbeeld pigmentvlekken minder diep hoef te werken dan bij littekens. Omdat de Dermapen minuscule gaatjes in de huid maakt, is er een kortere hersteltijd dan bij een roller, omdat de huid niet onnodig beschadigd wordt. Met de Dermapen zorg je voor natuurlijke huidverbetering!

  Trudy de Wit is huidtherapeut en biedt in haar kliniek allerlei huidverbeterende behandelingen, zoals tegen acne, couperose, pigmentvlekken, overbeharing en rimpels. Je kunt een afspraak maken voor een kosteloze en vrijblijvende intake, waarbij je eerlijk advies krijgt over de mogelijkheden. DERMESTHÉ Huid & Laser Kliniek is gevestigd in ’t Visnet in Huizen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply