Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd mooie nagels en ogen
  Rate this post

  Reshma Tikai is al 10 jaar beautyspecialist en opende drie jaar geleden Studio 139 in Den Haag. Klanten kunnen bij haar onder meer terecht voor nagel­styling en wimperextensions.

  Reshma kan zorgen voor de mooiste nagels! Zij maakt ­gebruik van acryl en gel om natuurlijke nagels te creëren, wat op elk type nagel mogelijk is. De acryl en gel zijn zuurstofdoorlatend. Voor mensen die een kort nagelbed hebben of nagelbijten, kan het nagelbed worden verlengd om het optisch langer te laten lijken. Het is ook een oplossing voor probleemnagels; denk maar aan verkleurde, ingescheurde of gespleten nagels. Op acryl of gel en de natuurlijke nagel kan gellak (Shellac) worden aangebracht die 3 tot 4 weken blijft zitten, waarna die bijgewerkt kan worden, of de klant kan kiezen voor een andere kleur. Uitganspunt van Reshma is dat de eigen, natuurlijke nagel zoveel mogelijk intact blijft.
  Studio 139 werkt met producten van Hollywood Nails,
  Pronails en Shellac- acryl- en gelproducten van CND.
  Shellac is een unieke nagellak, die gedragen wordt als gel. Deze kan ook op de teennagels geplaatst worden.

  Wimperextensions
  Wie wil dat niet: op elk moment van de dag fantastisch mooie, sprekende ogen? Wimperextensions van Blink maken het mogelijk. De topkwaliteit mink wimperextensions van het merk Blink zijn natuurlijk ogende, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan je eigen wimpers. Je ogen lijken groter, openen het gezicht en versterken je uitstraling. Wimperextensions zijn ideaal voor vrouwen die ‘s ochtends maar weinig tijd hebben voor het aanbrengen van make-up, maar ook voor vrouwen die ontevreden zijn over hun natuurlijke wimpers. Je zult er altijd supervrouwelijk uitzien met lange en volle wimpers.

  De wimperextensions worden 1-op-1 aangebracht. Dit wil zeggen 1 extension op 1 natuurlijk wimperhaartje. De extensions zien er heel natuurlijk uit, en de wimpers bijven zacht en flexibel. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is ongeveer anderhalf uur. Om de paar weken kun je teruggaan naar Studio 139 om het resultaat lang mooi te houden.

  Ook 3D-wimpers zijn mogelijk. Bij deze techniek worden 3 extensions op 1 natuurlijke wimper aangebracht, voor een optisch voller effect.

  Overige behandelingen
  In de salon kunnen klanten ook terecht voor schoonheidsbehandelingen, pedicurebehandelingen, het plaatsen van Shellac op de teennagels, French pedicure, threading (epileren met touw) en lichaamsmassages.

  De salon is op afspraak 6 dagen in de week geopend. Er zijn 4 koopavonden: maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 21.00, en op vrijdag en zaterdag is de salon open van 10.00 tot 18.00 uur. Studio 139 is gevestigd op loopafstand van tramhalte Bierkade en het Centraal Station.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply