Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd mooie ogen
  Rate this post

  Vind jij het ook zo vervelend om elke morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of  in de zon.

  Marijke Taskan is gespecialiseerd in het creëren van een natuurlijke ‘look’: permanente make-up als een alledaagse basismake-up waarmee je natuurlijke schoonheid wordt versterkt. Ga je een avondje uit? Dan kan eenvoudig een feestelijke of extravagante make-up over de permanente make-up heen aangebracht worden.
  Voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat van de wenkbrauwen, zowel qua kleur als vorm, gebruikt Marijke de ombre-techniek. Het resultaat: mooie, zachte ‘poederwenkbrauwen’. Het is semi-permanent en vervaagt in 1 tot 1,5 jaar.

  Semi-permanente eyeliners kunnen de uitstraling van de ogen veranderen, verfraaien en sprekender maken. Je hebt altijd mooie ogen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over uitgelopen eyeliner. Ook voor de lippen bestaat er een semi-permanente oplossing. Zo heb je altijd zachtgekleurde lippen en zijn ze kissproof!
  Minder bekend is de medische kant van PMU. ­Brandwonden kunnen soepeler aanvoelen en meer kleur hebben na een behandeling, en een tepeltatoeage maakt een borstreconstructie compleet.

  Gastvrije ontvangst
  De ontvangst bij PMU Studio Taskani vindt plaats in een mooie, sfeervolle wachtruimte. Iedereen moet zich hier op hun gemak voelen. Het is tenslotte best spannend als je voor het intakegesprek en de behandeling komt.

  Voor wie?
  Permanente make-up is uitermate geschikt voor iedereen die meer uitstraling wil hebben, zonder een zwaar opgemaakt gezicht te hebben. Het levert je extra tijd op: elke ochtend sta je op met een opgemaakt en stralend gezicht! Het is de ideale oplossing voor iedereen die moeite heeft om zich op te maken, een bril draagt, allergisch is voor make-up, bepaalde delen van het gezicht zoals lippen of wenkbrauwen wil corrigeren of benadrukken, veel sport, zwemt of er gewoon altijd verzorgd wil uitzien.

  Wil jij ook profiteren van het gemak van permanente make-up? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek bij Marijke!

  – GGD-goedgekeurd
  – Goed en erkend opgeleid
  – Gespecialiseerd in PMU
  – Perfectionistisch
  – Werkt hygiënisch
  – Vrijblijvend, gratis en eerlijk intakegesprek
  – Neemt alle tijd om tot het perfecte ­eindresultaat te komen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply