fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Altijd een mooie oogopslag

  Je staat elke ochtend zuchtend voor de spiegel met je wenkbrauwpotlood, wenkbrauwborsteltje en pincet. Wat je ook doet, het lukt je maar niet om je wenkbrauwen in de perfecte shape te krijgen. Verschillende vormen van permanente make-up kunnen dit wél voor jou mogelijk maken.

  Eén steeds populairdere methode om je wenkbrauwen voor een lange tijd in shape te krijgen, is microblading. Hierbij wordt de permanente make-up toegepast door middel van een dun mesje. Op die manier wordt het pigment vlak onder de opperhuid aangebracht, in een vegende beweging. In tegenstelling tot bij de shadowtechniek worden bij deze methode de haartjes (hairstrokes) met de hand gezet. Haartje voor haartje worden de wenkbrauwen langer, breder of voller gemaakt, in de natuurlijke haargroei van je bestaande wenkbrauwen. Doordat de wenkbrauw niet geheel wordt ingekleurd en er tussen de haartjes nog wat huid blijft te zien, is het resultaat heel natuurlijk. Net zoals bij een tatoeage geeft dit in de eerste week kleine wondjes. Ook zijn je wenkbrauwen na de behandeling erg donker. Schrik hier niet van: na drie weken is je huid (met goede naverzorging) volledig geheeld en is de kleur van je wenkbrauwen optimaal.

  Phibrows

  Al gehoord van de nieuwe micobladingmethode ‘PhiBrows’? Deze nieuwe methode is gebaseerd op wiskundige verhoudingen en patronen. Deze zijn uniek voor elk gezicht. Dat klinkt ingewikkeld, en dat is het ook – een beetje. ‘Phi’ staat voor het wiskundige getal (1.618) dat de gouden ratio (verhouding) aangeeft. Op basis van dit getal wordt de ideale vorm van je wenkbrauwen gekozen, waarbij er veel aandacht is voor de symmetrie tussen de wenkbrauwen, de vorm van je gezicht en de haargroei van je natuurlijke wenkbrauw. De vorm van je wenkbrauwen wordt eerst getekend op je gezicht. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent met het ‘concept’, wordt de permanente make-up gezet. Het resultaat? De wenkbrauwen van je dromen!

  Altijd mooie wimpers

  Jij droomt van een stralende, ultiem vrouwelijke oogopslag. Dat wil zeggen: jij droomt van lange, volle en perfecte wimpers. Het enige puntje is dat jij die niet van jezelf hebt… De oplossing: wimperextensions! Kristina vertelt: ‘Wimpextensions zijn losse wimpertjes die jouw eigen wimpers verlengen. Ideaal: nu heb jij geen mascara meer nodig en hoef je ‘s ochtends ook niet meer in de weer met je wimperkrultang. Met de one-by-one techniek wordt elk haartje op jouw natuurlijke wimperhaartje geplaatst. Dat gebeurt met een lijm die absoluut geen schade aanbrengt. Ik luister eerst naar welke wensen jij hebt en dan kijken we samen hoe we je wimpers en oogopslag nog mooier kunnen maken. Omdat de wimpers op je eigen wimpers worden geplaatst en niet op je huid, zie je geen aanhechting en is het effect heel natuurlijk. Ze kunnen bij iedereen worden gezet, of je nou korte of lange wimpers hebt. Voordelen zijn dat ze bestand zijn tegen water, licht en de zon. Ook kun je er gewoon mee sporten en zwemmen.’

   

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply