Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd mooie, volle wimpers
  Rate this post

  Bij Salon Pasra – Nails and More kun je niet alleen terecht voor de mooiste nagels, maar ook voor wimperextensions.

  Wimperextensions werken eigenlijk hetzelfde als gewone haarextensions. Bij de one-by-one-techniek wordt op elk natuurlijke wimperhaartje een wimperextension geplaatst met speciale lijm. Ik werk met synthetische haartjes die verschillen van lengte, krul en dikte. Het haartje is dikker aan de basis, en dunner aan het uiteinde. Bij wimperextensions wordt er een natuurlijk effect gecreëerd. Je ziet geen aanhechting, omdat het haartje aan je eigen wimperhaartje bevestigd wordt. De periode dat het blijft zitten hangt van je groeicyclus af. Het kan verschillen van enkele weken tot maximaal 2 maanden.

  De behandeling
  Voor de behandeling bespreken we je wensen: welke lengte wil je? En welk effect wil je bereiken? Kies je voor een natuurlijke blik, of ga je toch voor de glamour? Ik probeer zoveel mogelijk aan je wensen te voldoen. Ik moet wel rekening houden met de stevigheid en lengte van je natuurlijke wimpers. Hoe langer de natuurlijke wimper, hoe meer mogelijkheden. Heb je kortere wimpers? Niet getreurd: er kunnen wel extensions geplaatst worden, alleen niet de langste lengtes. Dat zou het ook erg onnatuurlijk maken als je zelf korte wimpers hebt.

  2D-/ 3D-wimperextensions
  Naast de gewone one-by-one wimperextensions is Salon Pasra nu ook gespecialiseerd in het zetten van 2D-/ 3D-wimperextensions! Heb je van jezelf weinig natuurlijke wimpers? En vind je daardoor de one-by-one-techniek niet mooi genoeg? Dan is dit perfect voor jou! Wat is het verschil? Bij de one-by-one-techniek wordt er op elk natuurlijk wimperhaartje 1 extension geplaatst. Bij 2D-/ 3D-wimperextensions worden meerdere extensions op 1 eigen wimper geplaatst. Bij 2D zijn het 2 haartjes, bij 3D 3 haartjes. Met deze techniek krijg je nog meer volume. Heb je korte of weinig wimpers? Met de 2D-/ 3D-techniek is dit geen probleem!

  Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply