Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd mooie wimpers
  Rate this post

  Lash Extender zorgt ervoor dat jouw ogen spreken! Heb je wimpers zonder volume, korte en weinig wimpers? Geen geknoei met nep-wimpers en te dure mascara of behandelingen. Lash Extender zorgt voor meer volume, lengte en welzijn van jouw wimpers.

  Het product is gemaakt uit zijdevezels. Deze bevatten phantenol, zodat ook jouw wimpers zijdezacht gaan aanvoelen en alle make-upresten perfect te verwijderen zijn. Zo bevorder en stimuleer je ook de wimpergroei. Gebruik je Lash Extender elke dag? Zo kun je wel tot 2 jaar doen met een flesje. Het is een volledig natuurlijk samengesteld product, zodat Lash Extender geen uiterste houdbaarheidsdatum heeft.

  Schoonheidsspecialiste Adriënne: ‘Sinds mei 1994 ben ik in het bezit van dit mooie bedrijfje. Na al die jaren werk ik nog steeds met veel ­plezier in mijn salon met mijn klanten. In de loop der jaren zijn de technieken en mogelijkheden erg toegenomen, en dat maakt mijn vak juist zo leuk. Je kunt de klanten verschillende mogelijkheden bieden om samen het doel te bereiken dat ze willen behalen, of de ­ontspanning te geven die ze nodig hebben. In mijn salon ben je tot niets verplicht en word je persoonlijk behandeld.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply