Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wauw-effect voor je wenkbrauwen
  Rate this post

  Make-up hoort bij je. Je vindt het leuk, maar al die stappen kosten wel veel tijd ’s ochtends. Eerst begin je met je ogen: een winged eyeliner (die niet altijd in één keer lukt), mascara aanbrengen (hopelijk vlekt het niet) en dan teken je je wenkbrauwen in (anders zijn ze bijna niet zichtbaar). Als je dan de rest van je gezicht hebt opgemaakt met foundation, poeder en blush ben je zomaar een half uur verder. Wat een gedoe!

  Om de perfecte wenkbrauwen te krijgen, waar je geen seconde tijd meer aan hoeft te besteden, kies je voor permanente make-up (PMU). Wist je dat je met PMU een hele hoop stappen in je routine niet meer dagelijks hoeft te doen? Denk hierbij aan ingekleurde wenkbrauwen, een eyeliner of volle, ingekleurde lippen. Wat zou het fijn zijn als je ’s morgens tijd voor de spiegel kunt besparen, zonder dat je nog haastiger je make-up hoeft op te brengen en je look er daardoor compleet mislukt uitziet.

  Hairstroketechniek
  Eigenaresse Jolanta Szakodyn van Beauty Studio Talu werkt met meerdere technieken om permanente wenkbrauwmake-up te zetten. Bij de hairstroketechniek worden er haartjes getatoeëerd tussen de bestaande haartjes in. Hierbij wordt kleurpigment gebruikt dat dezelfde kleur als de echte haartjes heeft. Ook als je geen wenkbrauwhaartjes hebt, zoals bij de haarziekte alopecia, kan Jolanta deze techniek toepassen. Het resultaat is heel natuurlijk en na de behandeling zijn je wenkbrauwen direct toonbaar. Een mooie natuurlijke methode die je gezicht meer uitstraling geeft!

  Schaduwtechniek
  Een andere techniek die jouw wenkbrauwen meer ‘body’ geeft, is de schaduwtechniek. Met deze techniek kan Jolanta je wenkbrauwen voller maken, terwijl ze er nog steeds natuurlijk uitzien. Als jij normaal gesproken je wenkbrauwen invult met een potlood, dan is deze techniek wat voor jou. Je hoeft uiteraard niet van tevoren te beslissen welke techniek het beste bij jou past. Als je naar Beauty Studio Talu gaat, ga je eerst rustig bespreken wat jouw wensen zijn. Daarna tekent Jolanta proefwenkbrauwen bij jou. Pas als je daar voor 100% tevreden over bent, zet zij de permanente make-up. Samen werken jullie toe naar dé perfecte wenkbrauwen!

  Ben je bang voor een onnatuurlijk resultaat?
  Als jij je permanente make-up laat zetten bij een professionele salon, dan ben je ervan verzekerd dat je tevreden de deur uitloopt. Jolanta Szakodyn zet met veel zorg en een kritische blik PMU. Zij kan prachtige wenkbrauwen, eyeliner en lipliner zetten met een natuurlijk resultaat.

  Dé specialist bij jou in de buurt
  Jolanta is schoonheidsspecialist, make-up artist, permanente make-upspecialist én is gespecialiseerd in het behandelen van acne. Door haar jarenlange ervaring en haar persoonlijke aandacht ben jij er zeker van dat je een behandeling krijgt die op maat gemaakt is voor jouw huid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply