Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Altijd op zoek naar oplossingen voor huidproblemen’

  Op de middelbare school wist ik niet welke richting ik daarna op wilde gaan. Een oudere vriendin, die schoonheidsspecialiste was, raadde me aan om ook het schoonheidsvak in te gaan. Ik ben toen de opleiding gaan doen en ging het steeds leuker vinden! Ik ben nooit meer een andere richting ingeslagen.

  Mijn eerste baan was in een gecombineerde parfumerie / schoonheidssalon. Daar heb ik in 7 jaar veel geleerd en ervaring opgedaan. Daarna ben ik voor mezelf begonnen. Dat was in 1984. Eerst aan huis, later in een eigen salon. In 2007 is dat uitgegroeid tot een schoonheidsinstituut voor huidverbetering en een praktijk voor huidtherapie, en nu zijn we met ons zessen, waaronder twee huidtherapeuten. Ieder van ons heeft haar eigen specialisatie in haar vakgebied.

  Mijn grote passie is toch wel het oplossen van huidproblemen. Op dat gebied gaan we nét een stapje verder dan veel anderen. Ik ben dan ook een echte huidfreak! Ik vind het geweldig om te zien dat de huid van een cliënt zichtbaar verbetert. Dat maakt het ook zo’n mooi vak: je bent met mensen bezig en je kunt ze helpen.

  We hebben ook de nieuwste apparatuur in huis, zodat we altijd up-to-date zijn rond de nieuwste technieken. Dat is belangrijk om te noemen, want de wereld van de huidverbetering is enorm in ontwikkeling. Er wordt steeds meer ontdekt rond de huid en hoe die verbeterd kan worden. En apparaten kunnen daarin steeds meer betekenen. Sommigen denken dat ze een mooiere huid kunnen krijgen door een potje met crème uit de winkel te gebruiken en zijn dan teleurgesteld als dat niet werkt. Maar met de juiste behandelingen en producten is het echt mogelijk om vooruitgang te boeken. We kunnen weliswaar niet iemand van 60 eruit laten zien als 20, maar we kunnen iemand wél begeleiden om op een charmante manier ouder te worden.

  De ontwikkelingen rond definitief ontharen gaan ook steeds verder! Veel van onze cliënten hebben we al heel blij gemaakt met de Soprano ICE Platinum, een veilige methode om ongewenste haargroei vrijwel pijnloos te behandelen.

  Silvia Eising
  eigenares van Schoonheidsinstituut / Praktijk voor huidtherapie Silvia Eising

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply